Έκτατο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον Ελληνικό Κόσμο: «Ο κόσμος μέσα από τα μάτια του Λεονάρντο»

davinci2

Ένα έκτατο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ο κόσμος μέσα από τα μάτια του Λεονάρντο» διοργανώνει ο «Ελληνικός Κόσμος» για τις μέρες των γιορτών. Το πρόγραμμα, που διεξάγεται στο πλαίσιο της έκθεσης «Λεονάρντο ντα Βίντσι: Ο Άνθρωπος, Ο Εφευρέτης, Η Ιδιοφυϊα», θα πραγματοποιηθεί στις 27, 30 Δεκεμβρίου και 2,3 Ιανουαρίου και ώρα 12:00.

Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, τα παιδιά γνωρίζουν μία από τις πιο πολυσυζητημένες κι αινιγματικές προσωπικότητες της ανθρωπότητας, τον Λεονάρντο ντα Βίντσι. Ελληνικός Κόσμος Μέσα από την επαφή με τα ζωγραφικά έργα του και παίζοντας με τις εφευρέσεις και τις μηχανές του, οι μικροί μας φίλοι επιχειρούν να λύσουν κάποιους από τους γρίφους του. Ένα μοναδικό πρόγραμμα για το Λεονάρντο που εξελίσσεται σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι φαντασίας, αισθήσεων αλλά και προσωπικής δημιουργίας.

davinci3
Η έκθεση «Λεονάρντο ντα Βίντσι: Ο Άνθρωπος, Ο Εφευρέτης, Η Ιδιοφυϊα» παρουσιάζει τις πιο σημαντικές πτυχές της ζωής και του έργου μιας από τις μεγαλύτερες ιδιοφυΐες στην ιστορία. Η έκθεση παρουσιάζει βιογραφικά στοιχεία του Λεονάρντο και παράλληλα αποκαλύπτει την πολυσχιδή δραστηριότητά του ως γνώστη των τεχνών, της επιστήμης, της μηχανικής και της μουσικής. Τα εκθέματα συνοδεύονται από i-pads και ηλεκτρονικούς υπολογιστές με πλούσιο υλικό όπως φωτογραφίες, βίντεο, κινούμενα σχέδια κ.ά.

davinci7

Ημέρες: 27, 30 Δεκεμβρίου 2013 & 2, 3 Ιανουαρίου 2014
Διάρκεια: 90’
Ώρα έναρξης: 12:00
Για παιδιά από 5 έως 12 ετών
Εισιτήριο: 8,50 ευρώ
Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής: τηλ. 212 254 0600
http://leonardo.hellenic-cosmos.gr

LD4

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος
Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης