Αρχική Νέα Εκτός Disneyland τα ασυνόδευτα παιδιά

Εκτός Disneyland τα ασυνόδευτα παιδιά

disneylandaparisxmas09_francoisdurandgettyΤο "μαγικό, παραμυθένιο βασίλειο" της Ντίσνεϊ είναι έτοιμο να κλείσει τις πύλες του για ασυνόδευτα παιδιά κάτω από την ηλικία των 14 ετών, έγινε γνωστό μέσω του Τύπου και επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο διαχείρισης των θεματικών πάρκων.

Όπως έγραψε η εφημερίδα Los Angeles Times, το μέτρο θα ισχύσει για όλα τα θεματικά πάρκα της Ντίσνεϊ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το περίφημο Disneyworld στο Μαϊάμι της Φλόριντα και την Disneyland στο Αναχέιμ της Καλιφόρνια. Πλέον για να εισέρχεται κάποιο παιδί κάτω των 14 ετών στα πάρκα διασκέδασης, θα απαιτείται η συνοδεία ενός ατόμου μεγαλύτερου από αυτή την ηλικία.

Η νέα πολιτική της Ντίσνεϊ θα τεθεί σε ισχύ στις 23 Μαρτίου, όπως δήλωσε εκπρόσωπος των εταιρείας που διαχειρίζεται τα θεματικά πάρκα. Δεν έχει διευκρινιστεί αν το ίδιο μέτρο, για την είσοδο παιδιών κάτω των 14 μόνο με συνοδό, θα ισχύσει και για το ευρωπαϊκό θεματικό πάρκο στη Eurodisney.

Photo0029FourBySix


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.