Αρχική Νέα «Εκτροφείο» σκύλων είχε ο ιδιοκτήτης των φονικών ροτβάιλερ που στοίχισαν τη ζωή του 5χρονου

«Εκτροφείο» σκύλων είχε ο ιδιοκτήτης των φονικών ροτβάιλερ που στοίχισαν τη ζωή του 5χρονου

Τουλάχιστον δέκα ροτβάιλερ  είχε ο διωκόμενος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας απόστρατος αξιωματικός μετά την δολοφονική επίθεση  δύο από των οκτώ οικόσιτων  σκύλων του σε 5χρονο αγοράκι ανήμερα του Πάσχα. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται από τους περιοίκους  της έπαυλής του κι εφόσον αυτά  επιβεβαιωθούν από τις μαρτυρικές τους καταθέσεις,  προ μηνών υπήρχαν τουλάχιστον άλλα δύο ρότβαιλερ, τα οποία δόθηκαν σε τρίτους αναφέρει το prlogos.gr. Μάλιστα πολύς κόσμος ερχόταν στην  έπαυλή του σύμφωνα με τους  ίδιους για να δουν τα ροτβάιλερ. Ο ιδιοκτήτης τους σύμφωνα πάντα με πληροφορίες τρίτων επιθυμούσε να δώσει κάποια από τα οκτώ σκυλιά που του απόμειναν, αλλά δεν τα κατάφερε. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχει δώσει σκυλιά σε τρίτους και γι’ αυτό και το οικόπεδό του ήταν τόσο επισκέψιμο. Τώρα το κατά πόσο στέκει ένας 72χρονος να έχει στην ιδιοκτησία του 8 ροτβάιλερ  και το πόσο καλός εκτροφέας είναι κάποιος το μαρτυρούν τα έργα του.

Φόβος για τα έξι ροτβαιλερ- Τι θα απογίνουν τα δύο σκυλιά δολοφόνοι

Πάντως οι περίοικοι ζουν σε ένα καθεστώς φόβου δίπλα στα έξι ροτβάιλερ , τα οποία δεν μπορεί παρά να κοινωνικοποιήθηκαν και να εκπαιδεύτηκαν όπως και τα δυο  φονικά τετράποδα, τα οποία κρατούνται στο κυνοκομείο της Κοζάνης μετά από εντολή της αστυνομίας. Περίοικος δήλωσε στο prlogos: «Στις 18-19 Σεπτεμβρίου τα ροτβάιλερ του …………..κατασπάραξαν ένα σκυλάκι. Καλέστηκε η αστυνομία και έγιναν οι συστάσεις για πλημμελή φύλαξη ζώων». Η ιδιοκτήτρια του κουταβιού επιβεβαίωσε την πληροφορία.  Το γεγονός  αυτό δυστυχώς και παρά τις συστάσεις των περιοίκων δεν συνέβαλε ώστε ο ιδιοκτήτης να πάρει τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης. « Πάντως είναι και το μοναδικό γεγονός  επικίνδυνης συμπεριφοράς μετά από 13 χρόνια», όπως μας ανέφερε γείτονας Άλλος όμως δήλωσε ότι και ο ίδιος δέχτηκε επίθεση από ένα ροτβάιλερ και την γλύτωσε πολύ φτηνά. Σε κάθε περίπτωση εκκρεμεί για τους περιοίκους τι θα γίνει με τα υπόλοιπα σκυλιά φοβούμενοι πιθανή επιθετική συμπεριφορά τους.  Όσο για τα δύο ροτβάιλερ αναμένεται εισαγγελική εντολή αν θα περιέλθουν στην ιδιοκτησία του δήμου ή θα επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη τους. Σε περίπτωση που περιέλθουν στην ιδιοκτησία του Δήμου θα αντιμετωπιστούν ως αδέσποτα και μετά από 15  μέρες σε καραντίνα, η τύχη τους θα κριθεί από την απόφαση της πενταμελούς επιτροπής. Ελπίζουμε να μην ακούσουμε πάλι  περί υιοθεσίας γιατί ξεπερνάμε το δις εξαμαρτείν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.