Αρχική InfoTeens Sports Έλα και «Αστα να τρέξουν ξανά»

Έλα και «Αστα να τρέξουν ξανά»

1380282_518580741568251_2023742041_nΟ Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας και η «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο» καλούν όλους τους δρομείς και όχι μόνο να συμμετάσχουν ενεργά στο πρόγραμμα ανακύκλωσης –επαναχρησιμοποίησης αθλητικών παπουτσιών με το σύνθημα «Άστα να τρέξουν ξανά». Πρόκειται για μια δράση που αποτελεί θεσμό σχεδόν σε όλους τους μεγάλους μαραθωνίους του εξωτερικού εφαρμόζεται από φέτος και στην Ελλάδα με περιβαλλοντικό και κοινωνικό σκοπό.

Όλοι οι δρομείς έχουν σε κάποιο ράφι αθλητικά παπούτσια που δεν χρησιμοποιούν. Αντί να καταλήξουν μετά από χρόνια στα σκουπίδια έχουν πλέον την ευκαιρία να τα φέρουν –με την προϋπόθεση να είναι προς χρήση- στην EXPO στo κλειστό του TAEKBONTO από 7-9/11 ή την ημέρα του αγώνα (10/11) στο Sponsors Village προκειμένου οι εθελοντές της «Ομάδα για τον κόσμο» να τα συλλέξουν σε ειδικούς κάδους. Στη συνέχεια αφού αξιολογηθεί η κατάστασή τους θα προωθηθούν σε ομάδες συνανθρώπων μας που τα έχουν ανάγκη όχι μόνο για να τρέξουν και να αθληθούν αλλά και να τα χρησιμοποιήσουν στην καθημερινότητά τους.

Η όλη προσπάθεια καθώς και η συλλογή όπως και το που διοχετευτούν θα ανακοινωθούν επίσημα μετά το τέλος του προγράμματος.

Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας στο οποίο εντάσεται και η δράση “Άστα να τρέξουν ξανά” και διοργανώνουν από κοινού ο ΣΕΓΑΣ και η μη κυβερνητική οργάνωση “Ινστιτούτο Ομάδα για τον κόσμο” έχει λάβει διεθνή αναγνώριση από τα Ηνωμένα Έθνη και τρέχει “χέρι-χέρι” με την προστασία του Κλίματος


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.