Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Έλα να ανακαλύψεις "τι θα συνέβαινε αν...;" στις Μικρές Ιστορίες (11- 25/1)

Έλα να ανακαλύψεις "τι θα συνέβαινε αν...;" στις Μικρές Ιστορίες (11- 25/1)

ti_tha_synevaine_anprogramma_ianouariou-729x1024Ποια είναι η «Μόνα Λίζα»; Τι θα έλεγε μια Καρυάτιδα αν μας επισκεπτόταν; Τι είναι η φωτογραφική μηχανή; Τι ανακαλύπτουμε με τα πειράματα; Πως είναι τα μουσεία σε όλο τον κόσμο; Πως φτιάχνονται τα κινούμενα σχέδια;

Το εργαστήριο «Τι θα συνέβαινε αν…» που διεξάγεται όλα τα Σάββατα του Ιανουαρίου (12:15-13:15) στις Μικρές Ιστορίες έχει στόχο να γνωρίσει στα παιδιά τον κόσμο της επιστήμης μέσα από το παιχνίδι. Με θέματα που αφορούν την ιστορία, την φυσική και τις νέες τεχνολογίες τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους και πειραματίζονται με ποικίλα υλικά. Το θεατρικό παιχνίδι και οι τεχνικές του γίνονται το μέσο προσέγγισης των θεματικών με βιωματικό τρόπο, ενώ βασικό κομμάτι του εργαστηρίου είναι οι προβολές εικόνων με την βοήθεια ενός projector, όπου θα φέρνει τα παιδιά πιο κοντά στο αντικείμενο που επεξεργάζονται κάθε φορά.

Το κόστος κάθε εργαστηρίου ανέρχεται στο ποσό των 6 ευρώ για την κάθε παρακολούθηση.


ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ: Αιμιλία Φάκου (νηπιαγωγός, εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής) και Κατερίνα Ανωγιαννάκη (παιδαγωγός προσχολικής αγωγής)

Μικρές Ιστορίες
Δημητρακοπούλου 70, Κουκάκι (στάση μετρό-τραμ: Συγγρού-Φιξ)
210-9227730,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.