Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Έλα να μάθεις ή να θυμηθείς, τον τρόπο να ζεις καλύτερα, σε μια ομάδα Art Camp; Coaching!

Έλα να μάθεις ή να θυμηθείς, τον τρόπο να ζεις καλύτερα, σε μια ομάδα Art Camp; Coaching!

Πρόκειται για μια συνεργατική, εκφραστική διαδικασία με σκοπό τη διερεύνηση του εαυτού μέσα από το Coaching και την Τέχνη.

Οι στόχοι διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου, ενθαρρύνοντας θετικές αλλαγές στην συμπεριφορά με σκοπό την βελτίωση της ποιότητα της ζωής του, μέσα από τις εμπειρίες που αποκομίζει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, μαθαίνοντας να μοιράζεται, να εκφράζεται, να δίνει & να δέχεται:

–στην επικοινωνία

–στη δημιουργική έκφραση

–στην ανάπτυξη του λόγου

–στην συναισθηματική στήριξη

–στην ανάπτυξη αυτοεκτίμησης και πρωτοβουλίας

-στη προώθηση της κοινωνικότητας

Α. Τέχνη και διερεύνηση

Η γνωριμία της ομάδας ξεκινά για  την ανακάλυψη και διαχείριση των συναισθημάτων μέσα από τα εικαστικά. Με συνοδεία μουσικής, θα ασχοληθούμε με τέχνες όπως ζωγραφική, κατασκευή, κολλάζ, βιωματικές ασκήσεις, ασκήσεις φαντασίας, συγγραφή κειμένου/διαλόγου, παίξιμο ρόλων και άλλα, κάνοντας απλές – μη καλλιτεχνικές – δραστηριότητες.

Η έμφαση δίνεται στη συμμετοχή και τη διερεύνηση και όχι στην υψηλή απόδοση.

Διάρκεια 30 λεπτά περίπου.

Β. Coaching και ερωτήσεις

Στη συνέχεια, ακολουθεί Coaching ομαδική συνεδρία, όπου καλούμαστε να εξετάσουμε το θέμα του έργου, τα συναισθήματα που προκύπτουν, τις λύσεις που αναδύονται για τον καθένα χωριστά, μέσα από τη γνωστή διαδικασία των Coaching ερωτήσεων.

Μέσα από τη διαδικασία των ερωτήσεων και ερμηνεύοντας ο συμμετέχων το έργο που δημιούργησε, αναγνωρίζει τον εαυτό του, ορίζει την αλλαγή που θέλει να πετύχει και την δρομολογεί.

Διάρκεια 90 λεπτά περίπου.

Μην ξεχνάτε ότι…

-«Μόνο μέσα από το παιχνίδι μπορεί το παιδί ή ο ενήλικας να γίνει δημιουργικός και να ενεργοποιήσει το σύνολο των στοιχείων της προσωπικότητάς του και μόνο όντας δημιουργικό, μπορεί το άτομο να ανακαλύψει τον εαυτό του.» (D. Winnicott)

-Ο λόγος και η τέχνη – τα  σημαντικότερα μέσα έκφρασης- σε μια συνεργασία που σκοπό έχουν να μειώσουν τα επίπεδα του άγχους, προσφέροντας χαλάρωση και εστίαση για την κατάκτηση της σταδιακής αυτογνωσίας και στη συνέχεια … λύσεις!

Πληροφορίες

 • Έναρξη Νοέμβριος 2016
 • Διάρκεια 3 μήνες, 12 εβδομαδιαίες 2ωρες συναντήσεις
 • Διοργάνωση: Iseminars-All Time Coaching
  • Μονεμβασίας 67, 14341, Νέα Φιλαδέλφεια, πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού “Περισσός”
  • 210 4532289
  • info@iseminars.net
  • www.iseminars.net
 • Κλείστε το ραντεβού σας για την 1η δωρεάν συνεδρία γνωριμίας
 • Υπεύθυνη προγράμματος: Μαίρη Στραβοράβδη – Life CoachNLP Practitioner -πληροφορίες www.alltimecoaching.gr εδώ!

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.