Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Έλα στα Intimissimi και ανακάλυψε το σωστό μέγεθος σουτιέν για σένα από 13 ως 25/5

Έλα στα Intimissimi και ανακάλυψε το σωστό μέγεθος σουτιέν για σένα από 13 ως 25/5

INTIMISSIMI soutien 1Το ιταλικό lingerie brand με τις συλλογές που συνδυάζουν τον αισθησιασμό με το στυλ, κάνει ένα επαναστατικό βήμα. Ένα βήμα που θα λατρέψουν όλες οι γυναίκες μια και οι ιδιαίτερες ανάγκες και οι μοναδικές επιθυμίες τους αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσής του. 14 διαφορετικά μοντέλα σουτιέν και 15 διαφορετικοί συνδυασμοί μεγεθών και cups, καθιστούν την Ιntimissimi τον ιδανικό προορισμό για κάθε γυναίκα που αναζητεί το τέλειο σουτιέν. Το σουτιέν εκείνο που ταιριάζει ιδανικά στο μέγεθός της. Οπως και το top model Βarbara Palvin, που πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ! Η Intimissimi γιορτάζει λοιπόν αυτή την καινοτομία με ένα special event, από τις 13 έως τις 25 Μαϊου. Όλες οι γυναίκες προσκαλούνται να δοκιμάσουν τα νέα σουτιέν με στόχο να ανακαλύψουν το προσωπικό, σωστό τους μέγεθος. Κι επειδή μιλάμε για μια γιορτή, κάθε γυναίκα που θα μπαίνει στο δοκιμαστήριο, θα κερδίσει μια αρωματική πλακέτα Intimissimi.
15053658_foto_1.limghandlerΈνα δώρο ιδανικό για να αρωματίσετε τις τσάντες, τα συρτάρια κλπ με εσάνς από τις νότες των Innocente, Romantica και Sensuale Perfumes. Ανακάλυψε το μέγεθος σου στα Intimissimi, ανακάλυψε το τέλειο σουτιέν για σένα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.