Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Elancyl: Καταπολεμήστε την κυτταρίδα στην περιοχή της κοιλιάς

Elancyl: Καταπολεμήστε την κυτταρίδα στην περιοχή της κοιλιάς

Ανταποκριθείτε με τον καλύτερο τρόπο στις ιδιαιτερότητες της περιοχής της κοιλιάς με το Cellu/reverse SPECIAL VENTRE-TAILLE της Elancyl. Η περιοχή αυτή παρουσιάζει συχνά προβλήματα (απώλεια τονικότητας, τάση αποθήκευσης υγρών, λιπών και τοξινών…). Γι’ αυτό το λόγο η σύνθεση του Cellu/reverse SPECIAL VENTRE-TAILLE είναι εμπλουτισμένη με συσφικτικούς παράγοντες που βοηθούν στην αποδέσμευση των λιπών με αποτέλεσμα μια επίπεδη κοιλιά! Η κοιλιά σας αναδιαμορφώνεται ορατά είναι πιο λεπτή και πιο σφριγηλή.Η χρονοπρογραμματισμένη σύνθεσή του επιτρέπει με μια μόνο καθημερινή εφαρμογή το πρωί να έχουμε συνεχή αποτελεσματικότητα των δραστικών συστατικών για 24 ώρες*.Η ενυδατική σύνθεσή του σε μορφή gel κρέμας είναι ιδανική για απαλό μασάζ και αφήνει το δέρμα σφικτό, τονωμένο και ελαστικό.

Εφαρμόστε κάθε πρωί μια δόση (δηλαδή 2 πιέσεις) σε κάθε περιοχή (κοιλιά, μέση) με τη μέθοδο των «3 ΣΤΑΔΙΩΝ» :

1) Προετοιμάστε το δέρμα σας: Πριν εφαρμόσετε το ζελ προετοιμάστε και διεγείρετε την περιοχή της κοιλιάς. Κρατήστε με το ένα χέρι τη μέση σας και με το άλλο κάντε οριζόντιο μασάζ με τις άκρες των δακτύλων προς την περιοχή της κοιλιάς. Επαναλάβετε τη διαδικασία και από την άλλη πλευρά (για περίπου 2 λεπτά).

2) Εφαρμόστε ρο Cellu/Reverse Spécial Ventre-Taille με κυκλικές κινήσεις από αριστερά προς τα δεξιά.

3) Κάντε μαλάξεις στο δέρμα στην περιοχή της κοιλιάς και με τα δύο χέρια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.