Αρχική Νέα Ελάτε να ανταλλάξουμε τις αποκριάτικες στολές των παιδιών στο Βιβλιοπωλείο Βιβλιοθήκη (8/2)

Ελάτε να ανταλλάξουμε τις αποκριάτικες στολές των παιδιών στο Βιβλιοπωλείο Βιβλιοθήκη (8/2)

3767729028_6278b420ea_zΟι Απόκριες βρίσκονται προ των πυλών και τα παιδιά ήδη έχουν αρχίσει να σας ρωτούν επίμονα "τι θα ντυθώ για το καρναβάλι;". Δυστυχώς, η εποχή που διανύουμε δεν είναι και η καλύτερη για τα οικονομικά όλων μας. Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν αντί να αγοράσετε μια ολοκαίνουργια αποκριάτικη στολή, ανταλλάσσετε την παλιά με όποια ευφάνταστη επιθυμείτε;

Όλα αυτά θα συμβούν στην αποκριάτικη ανταλλαγή ειδών που θα λάβει χώρα στο φιλόξενο χώρο του Βιβλιοπωλείου Βιβλιοθήκη το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί. Η εκδήλωση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να φέρετε στολές ή αποκριάτικα αντικείμενα, καπέλα, μάσκες, γάντια, ραβδιά και γενικά οτιδήποτε δεν χρειάζεστε πι, αρκεί να είναι πλυμένα και σε καλή κατάσταση. Αντίστοιχα θα διαλέξετε ότι θέλετε από όσα θα φέρουν οι υπόλοιποι.

Όσοι μπορείτε, φέρτε τα πράγματά σας 1-2 μέρες πριν.

Βιβλιοπωλείο Βιβλιοθήκη
26ο χμ. Λ. Μαραθώνος, Νέος Βουτζάς
22940.78.007


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.