Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Ελάτε να δείτε πώς τα comics μπορούν να αξιοποιηθούν ως εκπαιδευτικό εργαλείο (24/9)

Ελάτε να δείτε πώς τα comics μπορούν να αξιοποιηθούν ως εκπαιδευτικό εργαλείο (24/9)

Η Athens Comics Library ανοίγει τις πόρτες της σε γονείς και εκπαιδευτικούς και τους καλεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, σε μια συνάντηση γνωριμίας με το χώρο και τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα υλοποιηθούν τη φετινή χρονιά και ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου.

Έχοντας συνεργαστεί με περισσότερα από 500 σχολεία και εκπαιδευτικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα, η Comicdom Press σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα, αξιοποιώντας τη γλώσσα των comics, από το 2008. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους της Athens Comics Library, να συζητήσουν για τα comics ως εκπαιδευτικό εργαλείο και να γνωρίσουν την ομάδα εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Comicdom Press.

Ειδικά για εκείνη τη μέρα, θα ισχύει έκπτωση 25% στις νέες συνδρομές στην Athens Comics Library, καθώς και 15% στις προεγγραφές σε όλα τα εκπαιδευτικά  προγράμματα (είτε ατομικά, είτε για σχολικές τάξεις).

Πότε: Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, 18:00-20:00
Πού: Athens Comics Library @ Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή
Πληροφορίες: athenscomicslibrary.gr/ contact@athenscomicslibrary.gr

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, βιβλιοθηκονόμους, μουσειοπαιδαγωγούς, φοιτητές παιδαγωγικών σχολών


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.