Αρχική InfoMommy Υγεία Ελάτε να ενημερωθούμε για τις νεότερες θεραπείες και τα προϊόντα για την αντιγήρανση (21/9)

Ελάτε να ενημερωθούμε για τις νεότερες θεραπείες και τα προϊόντα για την αντιγήρανση (21/9)

Στο όμορφο Ηράκλειο της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί μια επιστημονική εκδήλωση με Θέμα «Νεότερες θεραπείες και προϊόντα για την αντιγήρανση». Μια εκδήλωση που έχει ως σκοπό να ενημερώσει το κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις στη διατήρηση της νεότητας.

Η Μαρία Σηφάκη - Στρουμπάκη M.D., Ph.D. Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος θα μιλήσει για «Μη χειρουργικές τεχνικές αντιγήρανσης». Η Δανάη Μπουκουβάλα, Επιστημονικός συνεργάτης της εταιρίας FBM ANAGENESIS θα αναφερθεί στα «Καλλυντικά νέας γενιάς στην υπηρεσία της αντιγήρανσης» και τέλος, η Βιολόγος - Διαιτολόγος Αφροδίτη Δημητρίου θα μιλήσει για τη «Διατροφή Αντιγήρανσης».

Θα ακολουθήσει μια ζέστη βραδιά με τη συμμετοχή και της Άντζελας Πετραλή στο πιάνο, στο Deals Καφέ - Wine Bar (έναντι επιμελητηρίου).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα Καστελάκη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η κα. Μαρία Αντωνακάκη, Πρόεδρος του Σωματείου «Καλλιπάτειρα» Κρήτης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.