Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ελάτε να φτιάξουμε ένα τρισδιάστατο χριστουγεννιάτικο βιβλίο στο Οξυγόνο από το Μεταίχμιο (20/12)

Ελάτε να φτιάξουμε ένα τρισδιάστατο χριστουγεννιάτικο βιβλίο στο Οξυγόνο από το Μεταίχμιο (20/12)

mzl-cpcnxlya-480x480-75Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι 3D! To Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί φτιάχνουμε με τη Θεοδώρα Τζιαμπάζη ένα τρισδιάστατο βιβλίο με «άτακτες» εικόνες που ξεπετάγονται, κινούνται και ζωντανεύουν μια χριστουγεννιάτικη ιστορία. Κάθε σελίδα κρύβει και μια έκπληξη. Ο Άγιος Βασίλης βγαίνει από την καμινάδα, το έλκηθρο γλιστρά στο χιόνι, το δώρο ξεπροβάλλει από το κουτί… Ελάτε σε ένα εργαστήρι δημιουργικής γραφής και κατασκευής ενός πρωτότυπου βιβλίου που θα γίνει φέτος το καλύτερο χριστουγεννιάτικο στολίδι!

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά της Α’, Β’ και Γ’ Δημοτικού.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Απαραίτητη η προεγγραφή: info@oxygono-metaixmio.gr

Είσοδος ελεύθερη.

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
2310.260.085


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.