Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ελάτε να γνωρίσετε τα «Χριστουγεννομαγέματα»!

Ελάτε να γνωρίσετε τα «Χριστουγεννομαγέματα»!

mzl.hsmxgjtvΕνα χριστουγεννιάτικο «θεατροπαιχνίδι» που μεταφέρει στα παιδιά την «μαγεία» των Χριστουγέννων ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει την αξία της φιλίας και της αγάπης ανάμεσα στους ανθρώπους.

Κανένας δεν αντέχει την Λίνα Μαγισσουλίνα! Είναι στ’ αλήθεια η πιο άτακτη μάγισσούλα του κόσμου! Κουνάει το μαγικό της ραβδάκι και κάνει του κόσμου της σκανταλιές.Κι όταν την περίοδο των Χριστουγέννων επισκέπτεται την θεία της, την Σία Μαγισσία τα κάνει στ’αλήθεια όλα άνω κάτω! Μικροί καλλικάντζαροι κάνουν την εμφανισή τους, τα «γλυκά» των Χριστουγέννων γίνονται «πικρά», τα χριστουγενιάτικα δέντρα αρνούνται να στολιστούν, ο Αγιός Βασίλης χάνει τα γυαλιά του κ δεν μπορεί να διαβάσει τα γράμματα των παιδιών κ όσο για τα παιχνίδια μεταμορφώνονται σε μικρά βατραχάκια που λένε τα κάλαντα !!!

Άραγε ποια είναι η μικρούλα εκείνη λέξη που θα κάνει την Λίνα Μαγισσουλίνα να σταματήσει τις σκανταλιές και να απολαύσει τα φετινά Χριστούγεννα;

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία –Σχεδιασμός παιχνιδιών: Σοφία Παπαδοπούλου
Μουσική Επιμέλεια: Σοφία Παπαδοπούλου
Ηθοποιοί- Εμψυχωτές: Διονύσης Παπαδιονυσίου, Σοφία Παπαδοπούλου, Ελένη Στεργίου

Που; Στο σχολείο σας ή στο Arroyo Nuevo (Μ.Αλεξάνδρου 128, Κεραμείκός)

Η Ομάδα των Πέντε Εποχών αποτελείται από έγκυρους και έμπειρους εμψυχωτές θ/π, ηθοποιούς παιδαγωγούς και θεατρολόγους και αναλαμβάνει εκπαιδευτικά προγράμματα, σχολικές γιορτές, εκδηλώσεις, ομάδες παιδιών και ενηλίκων.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Σοφία Παπαδοπούλου
ΤΗΛ.: 212 1010582 – 6932 321039 E-MAIL: sp_sofia@yahoo.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.