Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Ελάτε να γνωρίσουμε την ελιά και το λάδι στην Πύρνα (2/11)

Ελάτε να γνωρίσουμε την ελιά και το λάδι στην Πύρνα (2/11)

Olive_tree_2To Σάββατο 2 Νοεμβρίου από τις 11.30-13.00 στην Πύρνα, η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Λίλα Πατρόκλου και η παιδαγωγός Νατάσσα Ψαριανού θα μιλήσουν με τα παιδιά για την ελιά και το λαδι, σύμβολα Ειρήνης, Ευημερίας και Γονιμότητας. Σε ένα εργαστήρι, με οδηγό το βιβλίο της Ματούλας Τόλκα «Η Ελίτσα», (Εκδ. Λιβάνη), τα παιδιά μαθαίνουν, μέσα απ’ τη συζήτηση, τη ζωγραφική και το παιχνίδι, πόσο σημαντικά είναι για τη ζωή μας η Ελιά και το Λάδι.

πατροκλουΗ Λίλα Πατρόκλου είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Έχει δημιουργήσει μαζί με την Νατάσα Ψαριανού λέσχη ανάγνωσης για παιδιά και εφήβους. Συντονίζει τις δύο παιδικές λέσχες ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Αγίας Παρασκευής καθώς και δύο Λέσχες Ανάγνωσης για Ενήλικες. Συμμετέχει, στο πρόγραμμα «Χώροι πολιτισμού και πρόσβαση» και στο πρόγραμμα της ΠΥΡΝΑΣ «Βιβλία σε Ρόδες».
Κάνει σεμινάρια σε Nηπιαγωγούς και Δασκάλους με θέμα "Η εξοικείωση των παιδιών με την εικόνα και την ιδέα της αναπηρίας" και επισκέπτεται δημοτικά σχολεία με σκοπό την προετοιμασία των μαθητών για την ένταξη παιδιών με αναπηρία στην τάξη. Συνεργάζεται με Μουσεία και άλλους φορείς πολιτισμού μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα. Είναι συγραφέας των βιβλιών «Η Χρυσούλα» και «Τα άτακτα πλοκάμια» (Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο).

Πότε: Σάββατο 2 Νοεμβρίου, 11.30-13.00.
Για παιδιά 6-11 ετών.
Τιμή συμμετοχής: 12€. Για 2 αδέρφια: 15€ (Έκπτωση επιπλέον 2€ για τους αναγνώστες σας)

Πληροφορίες – εγγραφές: 2106230913, pyrnanet@otenet.gr

Πύρνα

Κοκκιναρά 43, 145 63 Κηφισιά

210 62 30 913

 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter