Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Ελάτε να γνωρίσουμε τον “Βασιλιά που μισούσε τις Απόκριες” (16/2)

Ελάτε να γνωρίσουμε τον “Βασιλιά που μισούσε τις Απόκριες” (16/2)

OD211Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, το Εργαστήρι Μελέτης της Παιδικής Ηλικίας μάς περιμένει να γνωρίσουμε τον “Βασιλιά που μισούσε τις Απόκριες”. Η Έφη Γεωργάκη (ηθοποιός) και η Ιωάννα Βασιλειάδου (εκπαιδευτικός) στήνουν μια ολόκληρη μαγική πολιτεία, στην οποία με βασιλικό διάταγμα καταργούνται οι απόκριες! Τα παιδιά έχουν μια ειδική αποστολή: Να σώσουν τις απόκριες. Για να τα καταφέρουν πρέπει να περάσουν μια σειρά από ‘σκληρές’ δοκιμασίες! Μια διαδρομή σε έναν παραμυθένιο κόσμο όπου τα παιδιά θα λάβουν ενεργό μέρος σε όλη τη δράση. Με την είσοδό τους στον χώρο τα παιδιά φορούν κατευθείαν τα ρούχα και τα καπέλα της παράστασης, ενώ στο τέλος δίνουν ζωή στην εμπειρία τους κάνοντας μια κατασκευή!

Το παιχνίδι θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες και απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών και πάνω. Δηλώστε τη συμμετοχή σας (καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες) στο  τηλ. 2114051903, www.childhood.gr

ΕΜΕΠΗ

Ιωάννου Φιλήμονος 3 (πίσω από την αμερικανική πρεσβεία, μετρό Μέγαρο Μουσικής)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.