Αρχική Infokids Αποδράσεις Ταξίδια Ελάτε να γνωρίσουμε τον υψηλότερο καταρράκτη του κόσμου, τον Angel Falls! (βίντεο)

Ελάτε να γνωρίσουμε τον υψηλότερο καταρράκτη του κόσμου, τον Angel Falls! (βίντεο)

3

Οι ωραιότερες φωτογραφίες καταρράκτη που είδατε ποτέ και ένα σύντομο βίντεο, για μια περιήγηση με ελικόπτερο, από ψηλά! Μια εμπειρία που θα θέλατε να ζήσετε!

4

Που βρίσκονται όλα αυτά;

Βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Canaima, στην περιοχή Gran Sabana στη Βενεζουέλα και έχει ύψος  979  μέτρα.

5

Είναι το 2ο μεγαλύτερο εθνικό πάρκο της Βενεζουέλας, έχει αρκετούς καταρράκτες και γκρεμούς και το τοπίο είναι πολύ εντυπωσιακό.

2

Τα τοπία στο πάρκο αντανακλούν τη σύνδεση - πριν από εκατομμύρια χρόνια - μεταξύ της Νότιας Αμερικής και της Αφρικής. Οι Γεωλογικές μορφές του δείχνουν πολλές ομοιότητες με τη Δυτική Αφρική, συμπεριλαμβανομένων πετρωμάτων,  παρόμοιων  με την έρημο Σαχάρα.

6

Το πάρκο προστατεύει επίσης τον ποταμό Caroni. Εκεί υπάρχει ο GURI, ο μεγαλύτερος υδροηλεκτρικός σταθμός παραγωγής ενέργειας στη χώρα, που τροφοδοτείται από αυτό το ποτάμι και δημιουργεί το 60 τοις εκατό της ενέργειας της χώρας.

7

Το ύψος της πτώσης είναι τόσο μεγάλο που, πριν πέσει οπουδήποτε κοντά στο έδαφος, το νερό εξατμίζεται από τους δυνατούς ανέμους και μετατρέπεται σε ομίχλη!

8

Ο καταρράκτης είναι στην απομακρυσμένη δυτική πλευρά του πάρκου, και ο μόνος τρόπος για να έχετε πρόσβαση σε αυτόν είναι από τον αέρα. Μόλις φτάσετε στο σημείο που πέφτει ο καταρράκτης, έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στον ποταμό σε κανό με έναν οδηγό που θα σας πει για τους θρύλους της περιοχής.

Δείτε την περιοχή από ψηλά, εδώ!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.