Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Ελάτε να μάθετε πώς να βοηθήσετε τα παιδιά να καταπολεμήσουν τους φόβους τους στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη (24/10)

Ελάτε να μάθετε πώς να βοηθήσετε τα παιδιά να καταπολεμήσουν τους φόβους τους στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη (24/10)

Όλα τα παιδιά θα αντιμετωπίσουν φόβους. Οι περισσότεροι είναι παροδικοί αλλά κάποιοι εμμένουν και με τον καιρό εντείνονται με αποτέλεσμα να επεμβαίνουν σημαντικά στην καθημερινότητα του παιδιού. Ελάτε να μάθετε συγκεκριμένες πρακτικές που μπορείτε να εφαρμόσετε για να βοηθήσετε τα παιδιά σας ή τους μαθητές σας να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να σηκώσουν κεφάλι και να αλλάξουν την εικόνα που έχουν για τον εαυτό τους. Γιατί αλλιώς προσεγγίζουμε τις προκλήσεις της ζωής όταν πιστεύουμε ότι έχουν τις απαιτούμενες δυνάμεις. Και τα παιδιά σας τις έχουν, χρειάζονται απλώς βοήθεια για να τις αναγνωρίσουν και να τις αξιοποιήσουν.

11988678_10154178999173852_6360063948006023721_n
Ένα πρακτικό σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με αφορμή το βραβευμένο βιβλίο του Ανδρέα Αρματά «Η Λελέκα σηκώνει κεφάλι - Μάθε πώς τον φόβο να μειώσεις, κι εσύ κεφάλι να σηκώσεις» θα λάβει χώρα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 11 στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη από τον Ανδρέα Αρματά MA., DCH., MISCPaccred, κλινικό ψυχολόγο & coach, συγγραφέα.

Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων:

Τμήμα Εκδηλώσεων Εκδόσεων Πατάκη: 210.36.50.024, 25 / ekdiloseis@patakis.gr

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Βιβλιοπωλείο Πατάκη
Ακαδημίας 65 Αθήνα, μετρό Πανεπιστήμιο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.