Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Ελάτε να μάθουμε για τη διατροφή, παίζοντας στην παιδική γωνιά του athensheart (13& 20/4)

Ελάτε να μάθουμε για τη διατροφή, παίζοντας στην παιδική γωνιά του athensheart (13& 20/4)

A831AC78E293551A3FE30D7372072_h296_w526_m2_bblack_q99_p99_coToYJsID Σε ένα συναρπαστικό ταξίδι διατροφής και παιχνιδιού θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν τα παιδιά που θα παρευρευθούν το Σάββατο 13 και 20 Απριλίου 18:00-20:00, στην παιδική γωνιά του athensheart.

Μέσα από τους δημοφιλέστερους ήρωες του ψυγείου και της κουζίνας σας, η ομάδα της Παιχνιδιατροφής, εκπαιδεύει τους μικρούς μας φίλους σε ωφέλιμες διατροφικές συνήθειες συνδυάζοντας συμβουλές διατροφής με παραμύθι, γυμναστική, χορό και δημιουργικές δραστηριότητες! Παράλληλα σε όλους τους μικρούς μας φίλους θα προσφέρονται παιδικά δημητριακά της Nestlé για ένα ισορροπημένο παιδικό πρωινό γεύμα.

Και οι «μεγάλοι» μας φίλοι όμως δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού ο υπεύθυνος του προγράμματος Παιχνιδιατροφής, Διατροφολόγος M.Sc. & Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Σωτήρης Πανταζόπουλος, θα είναι στη διάθεση των γονέων με συμβουλές και απαντήσεις σε επίμαχα ζητήματα της παιδικής διατροφής.

Επισκεφθείτε κι εσείς το athensheart και συνδυάστε μοναδικά τις αγορές σας με τις πιο δημιουργικές δραστηριότητες για τους μικρούς σας συνοδούς.

Εμπορικό Κέντρο athensheart,
Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.