Ελάτε να μάθουμε πώς θα βοηθήσουμε το παιδί μας να αποκτήσει σωστές διατροφικές συνήθειες (16/2)

Το Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών Σαρωνίδας σας προσκαλεί στο σεμινάριο γονέων με θέμα τη διατροφή των παιδιών “Η Διατροφή των Παιδιών από το Α έως το Ω” την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 11:30 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δ. Σαρωνίδας (Λ. Σαρωνίδας 14Α)

Είμαστε τα μοναδικά πλάσματα που επιλέγουμε τροφή και τρόπο διαβίωσης βλαβερή για τους απογόνους μας.Όλο και πιο δύσκολο μας είναι να ξεφύγουμε από τα πρότυπα της τηλεόρασης και να κατευθύνουμε τα παιδιά στις σωστές διατροφικές επιλογές. Οι γονείς βομβαρδίζονται καθημερινά από πληροφορίες – παραπληροφορίες χωρίς ουσιαστική δομή και πολλάκις χωρίς αποτέλεσμα! Πόσο δύσκολο είναι τελικά για τη μαμά να γεμίζει αυτό το μικρό πιατάκι καθημερινά με ένα θρεπτικό φαγητό για το μονάκριβό της; Είναι εφικτό να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη; Πόσο σπουδαίο είναι για τη ζωή του να αποκτήσει τις σωστές διατροφικές συνήθειες και να είναι υπεύθυνο για την υγεία του καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του θα το δούμε μαζί στο θεωρητικό σεμινάριο.

Θα απαλλαχτούμε από διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις και θα πάρουμε τα απαραίτητα “όπλα” για να διευθετήσουμε τη διατροφή των μικρών μας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Εισήγηση:
Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694-0715140