Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Ελάτε να μάθουμε πώς θα βοηθήσουμε το παιδί μας να αποκτήσει σωστές διατροφικές συνήθειες (16/2)

Ελάτε να μάθουμε πώς θα βοηθήσουμε το παιδί μας να αποκτήσει σωστές διατροφικές συνήθειες (16/2)

Το Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών Σαρωνίδας σας προσκαλεί στο σεμινάριο γονέων με θέμα τη διατροφή των παιδιών "Η Διατροφή των Παιδιών από το Α έως το Ω" την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 11:30 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δ. Σαρωνίδας (Λ. Σαρωνίδας 14Α)

Είμαστε τα μοναδικά πλάσματα που επιλέγουμε τροφή και τρόπο διαβίωσης βλαβερή για τους απογόνους μας.Όλο και πιο δύσκολο μας είναι να ξεφύγουμε από τα πρότυπα της τηλεόρασης και να κατευθύνουμε τα παιδιά στις σωστές διατροφικές επιλογές. Οι γονείς βομβαρδίζονται καθημερινά από πληροφορίες - παραπληροφορίες χωρίς ουσιαστική δομή και πολλάκις χωρίς αποτέλεσμα! Πόσο δύσκολο είναι τελικά για τη μαμά να γεμίζει αυτό το μικρό πιατάκι καθημερινά με ένα θρεπτικό φαγητό για το μονάκριβό της; Είναι εφικτό να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη; Πόσο σπουδαίο είναι για τη ζωή του να αποκτήσει τις σωστές διατροφικές συνήθειες και να είναι υπεύθυνο για την υγεία του καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του θα το δούμε μαζί στο θεωρητικό σεμινάριο.

Θα απαλλαχτούμε από διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις και θα πάρουμε τα απαραίτητα "όπλα" για να διευθετήσουμε τη διατροφή των μικρών μας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Εισήγηση:
Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694-0715140


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.