Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Ελάτε να μάθουμε τα πάντα για τη συναισθηματική νοημοσύνη μικρών και μεγάλων

Ελάτε να μάθουμε τα πάντα για τη συναισθηματική νοημοσύνη μικρών και μεγάλων

Τα συναισθήματά μας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο μέσα στην ζωή μας, καθώς μέσα από διαδοχικές φάσεις μας οδηγούν στην λήψη αποφάσεων. Τα συναισθήματα μας βοηθάνε να εδραιώσουμε τα όριά μας, έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμεύσουν ως μια εσωτερική ηθική και ως δεοντολογική πυξίδα, και είναι απαραίτητα για την λήψη μια καλής απόφασης. Οι επιστήμονες έχουν επισημάνει την σημασία που έχει η Συναισθηματική Νοημοσύνη στη επίτευξη προσωπικών και συλλογικών στόχων, στην επιτυχία των διαπροσωπικών μας σχέσεων καθώς και το σημαντικό ρόλο που παίζει για τον καθορισμό της αγοραστικής μας συμπεριφορά. Το σεμινάριο "Συναισθηματική Νοημοσύνη" που θα λάβει χώρα την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, θεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς και γονείς. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες. Ομιλητής είναι ο ψυχολόγος και καθηγητής Δρ. Δημήτρης Θεοδοσάκης.

Κόστος 10€, 5€ για πελάτες με κάρτα μέλους FLH /άνεργους/φοιτητές.

Συμμετοχή μόνο κατόπιν κράτησης θέσεως και εξόφλησης μέχρι και δύο μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής σε επαγγελματίες, κατόπιν αιτήματος.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
"Feels Like Home"
Καραϊσκάκη 72-74
Αγ.Παρασκευή Τ.Κ. 153 41
213 037 6635
6988 937 887


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.