Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ελάτε να μιλήσουμε για τη "σεξουαλική υγεία παιδιών και εφήβων" στο Άσυλο του Παιδιού

Ελάτε να μιλήσουμε για τη "σεξουαλική υγεία παιδιών και εφήβων" στο Άσυλο του Παιδιού

POSTER_39Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ασύλου του Παιδιού προσκαλεί γονείς και παιδιά να παρακολουθήσουν τη διάλεξη «Σεξουαλική υγεία παιδιών & εφήβων» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου στις  18:30 στην αίθουσα «Κέντρο Μόρφωσης και Ψυχαγωγίας - Καθηγητής Γιάννης Τριανταφυλλίδης» στο B’ Συγκρότημα του «Ασύλου του Παιδιού» (Θέρμη).

Εισηγήτρια η κα Χαρίκλεια Αρκούδα, Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος, Επιστ. Συν. Β΄ Μαιευτικής Κλιν. Ιπποκρατείου Νοσ. Θεσσαλονίκης.

Η σχολή γονέων είναι ελεύθερη για όλους τους γονείς και εκτός του συλλόγου.

Θα υπάρξει φύλαξη παιδιών άνω των 4 ετών.

B’ Συγκρότημα «Ασύλου του Παιδιού»
Στ.Καζαντζίδη 62, δίπλα στο Praktiker
2310 472830


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.