Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Ελάτε να μιλήσουμε για τη Συναισθηματική Νοημοσύνη και τη Θετική Σκέψη στο σεμινάριο του Believe in You

Ελάτε να μιλήσουμε για τη Συναισθηματική Νοημοσύνη και τη Θετική Σκέψη στο σεμινάριο του Believe in You

Τα Σάββατα 12 & 19 Δεκεμβρίου το Believe in You δίνει ακόμη μια φορά ραντεβού στο φιλόξενο χώρο της Oriflame στο Μαρούσι για δύο νέα σεμινάρια. Στο πρώτο σεμινάριο θα μιλήσουμε για τη συναισθηματική νοημοσύνη. Τι είναι η συναισθηματική νοημοσύνη; Σύμφωνα με τον πιο διαδεδομένο ορισμό, πρόκειται για την «ικανότητα να αναγνωρίζει, κατανοεί και να διαχειρίζεται κανείς τα συναισθήματά του και των άλλων!». Πόσο εξοικειωμένοι είμαστε, όμως, με τον όρο και τι κάνουμε για να την αναπτύξουμε;

Το θέμα του 2ου σεμιναρίου λίγο πριν το τέλος του έτους και την έναρξη μια νέας χρονιάς δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από αυτό της θετικής σκέψης! Οι συμβουλές που θα ακούσουμε στο σεμινάριο μας δείχνουν το μονοπάτι προς τη θετική σκέψη και αποτελούν τα κύρια συστατικά για μια ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή. Δύο σεμινάρια απόλυτα ταιριαστά μεταξύ τους, που απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας!

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.

Η τιμή για το κάθε σεμινάριο είναι 30€ ανά άτομο. Υπάρχει τιμή προσφοράς 30€/άτομο για να παρακολουθήσει και τα δύο σεμινάρια ή 30€ για δύο άτομα αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο με κάποιο φίλο! Είναι απαραίτητη η αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ.

- Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 (Συναισθηματική Νοημοσύνη)
- Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 (Θετική Σκέψη)

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας των σεμιναρίων

Τόπος διεξαγωγής: Oriflame, Κηφισίας 69, Μαρούσι
Ώρα προσέλευσης: 11:30
Ώρα διεξαγωγής: 12:00-15:00
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.