Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Ελάτε να μιλήσουμε για τις ψυχικές και σωματικές αλλαγές που αντιμετωπίζουν έγκυες και νέες μαμάδες

Ελάτε να μιλήσουμε για τις ψυχικές και σωματικές αλλαγές που αντιμετωπίζουν έγκυες και νέες μαμάδες

Στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας "Συνείδηση, ξεκινάει Ομάδα για Εγκύους και Νέες Μαμάδες. Μέσα από τις συναντήσεις που θα είναι σε εβδομαδιαία βάση (Δευτέρα 6.30 μ.μ. - 8 μ.μ.) θα καλυφθούν θέματα όπως η διαχείριση των συναισθημάτων αυτής της περιόδου, η σχέση με τον σύντροφο, η αποδοχή των αλλαγών που συμβαίνουν ψυχικά και σωματικά, η διαχείριση των αλλαγών που θα επέλθουν σε διάφορους τομείς της ζωής, όπως ο επαγγελματικός, η προετοιμασία για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια, η διαχείριση των αλλαγών που έχουν επέλθει στη ζωή τους με τον ερχομό του μωρού, οι σχέσεις με τους στενούς συγγενείς, όπως γιαγιάδες και παππούδες, και πώς αυτή θα αντιμετωπιστεί, η αγωνία για τη φροντίδα και την υγεία του μωρού και η υπερπροστατευτικότητα και ό,τι άλλο θα απασχολεί τις συμμετέχουσες. Στο Κέντρο, την ώρα της συνάντησης θα υπάρχει η δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών σε διπλανό δωμάτιο με παιδαγωγό, κατόπιν αιτήματος των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6936820600.

Κέντρο Ψυχικής Υγείας "Συνείδηση"
Αλωνίων και Ομήρου 2, Κηφισιά
2155254100


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.