Ελάτε να περάσουμε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη μέρα στο bazaar της Σχολής Χατζήβεη (17/12)

Ένα εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο Forest Bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, 16:00-21:00 στη Σχολή Χατζήβεη.

Τη μέρα του Forest Bazaar οι μικροί μας φίλοι με τους γονείς τους θα μπορούν να συμμετάσχουν σε δημιουργικά εργαστήρια, να λάβουν μέρος σε forest activities, να συμμετάσχουν σε εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, να δημιουργήσουν κάρτες στο εργαστήρι χαρακτικής, να παίξουν στο εργαστήρι πληροφορικής το Christmas Forest Game, να εμπνευστούν στο δέντρο που διαβάζεται, να δοκιμάσουν την τύχη τους στη λαχειοφόρο αγορά με τα πλούσια δώρα, να διαλέξουν χειροποίητες δημιουργίες, να μοιραστούν ευχές στο δάσος ευχών, να εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη τους στο Save the Forest-Book Exchange, να στείλουν χριστουγεννιάτικες κάρτες στο σχολικό ταχυδρομείο!

xmas bazaar

Στη συνέχεια, μπορούν να επισκεφθούν τη γωνιά με το ζεστό γερμανικό κρασί, να ξαποστάσουν στη γευστική ψησταριά και στο Forest Café, όπου θα απολαύσουν σπιτικά γλυκά από τις μαμάδες των μαθητών και αρωματικά ροφήματα! Κεράσματα, μουσικές και εκπλήξεις δημιουργούν το τέλειο χριστουγεννιάτικο κλίμα που γεμίζει τις καρδιές όλων μας, καθώς συνεισφέρουμε στους φιλανθρωπικούς σκοπούς του bazaar.

Φέτος, το φιλανθρωπικό έργο της Σχολής Χατζήβεη επικεντρώνεται:

1. Στη στήριξη του οργανισμού «Παιδί και Οικογένεια» και συγκεκριμένα τη δημιουργία της φοιτητικής εστίας Η.U.G. για αριστεύσαντες άπορους μαθητές, που λόγω έλλειψης πόρων των οικογενειών τους, δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την πανεπιστημιακή σχολή που πέρασαν στην Αθήνα.
2. Στην ενίσχυση του έργου του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Άνθρωποι Αγάπης».
3. Στη συνεισφορά στο πρόγραμμα της WWF «Το μέλλον των Δασών», αναδεικνύοντας την αξία των δασών μας και την ανάγκη προστασίας τους.

Είσοδος Ελεύθερη

Σχολή Χατζήβεη
Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια
Τηλ: 210 2511371
xatzivei.gr