Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ελάτε να στολίσουμε το δέντρο της Φλόγας στην Πάρνηθα (29/12)

Ελάτε να στολίσουμε το δέντρο της Φλόγας στην Πάρνηθα (29/12)

tromaktiko7655Ελάτε να στολίσουμε μαζί, τρέχοντας χαλαρά, το δέντρο της ''Φλόγας'', στη Πάρνηθα! Το δέντρο της ''Φλόγας'', ένα έλατο, στολίζεται κάθε χρόνο από όλους μας στα πρώην βασιλικά κτήματα της Πάρνηθας.

Ο κάθε ένας από τους εθελοντές Δρομείς της Φλόγας, αλλά και όποιος έχει ...φλόγα στην καρδιά για τα παιδιά με καρκίνο, φέρνει μαζί του ένα χριστουγεννιάτικο παιχνιδάκι ( μια λαμπίτσα, ένα μικρό στολίδι, μια κορδέλα, μια καμπάνα κ.ο.κ. ) και τρέχοντας όλοι μαζί μετά από περίπου 5 χιλιόμετρα, μετά τους "Σταύλους" κρεμάμε το παιχνιδάκι μας στο έλατο που ορίζεται κάθε χρόνο ως ''δέντρο της Φλόγας'', κάνουμε ένα μικρό έρανο για τον Ξενώνα της Φλόγας (προαιρετικό, όποιος θέλει- και η αγάπη αρκεί!) και επιστρέφουμε τρέχοντας, πάντα χαλαρά, στο αρχικό σημείο συνάντησης, όπου ανταλλάσσουμε ευχές και γλυκά ( που έχει φέρει ο καθένας μαζί του ).

tromaktiko7842 (1)Το αρχικό ραντεβού λοιπόν είναι έξω από το πάρκινγκ της ταβέρνας ''Λεωνίδας'' στην είσοδο των ''Πρώην βασιλικών Κτημάτων'', την Κυριακή 29/12 στις 09:00 το πρωί.

Θα είμαστε όλοι εκεί, περιμένουμε και καινούργιους φίλους της Φλόγας, του τρεξίματος, της φύσης . Ελάτε να γνωριστούμε για τον Ξενώνα των Παιδιών της Φλόγας, ελάτε να αλλάξουμε ευχές, ελάτε να ευχηθούμε για τα παιδιά όλου του κόσμου μέσα από έναν σκοπό!

Δρομείς Φλόγας (πληροφορίες 6977320891)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.