Αρχική Νέα Ελάτε να στολίσουμε το δέντρο των ευχών του Make-A-Wish σε μια μαγική εκδήλωση! (28/11)

Ελάτε να στολίσουμε το δέντρο των ευχών του Make-A-Wish σε μια μαγική εκδήλωση! (28/11)

Ένας μήνας αφιερωμένος στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ξεκινάει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 - 17:00 στο ξενοδοχείο The Margi της Βουλιαγμένης. Χρυσά Αστέρια Ευχής θα κοσμήσουν το ξενοδοχείο και όλοι οι ένοικοι αλλά και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τη Δύναμη-Μιας-Ευχής και να γεμίσουν το δέντρο με Αστέρια!

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 με την παρουσία της Φαίης Σκορδά θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου, με τη συμμετοχή επωνύμων και των οικογενειών τους. Νεράιδες, μάγοι, μουσική, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα... υπόσχονται ένα απόγευμα που θα καλωσορίσει τους καλεσμένους στο κλίμα των εορτών με τον πιο μαγικό τρόπο! Επιπλέον, κατά τη διάρκεια αυτής της μαγικής εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το "Brunch & Bubbly", τη νέα γευστική πρόταση του ξενοδοχείου The Margi για την περίοδο των εορτών.

Ο σκοπός του Magic Christmas at The Margi είναι μέσα από το στόλισμα του Δέντρου με τα Αστέρια να υιοθετηθούν όσο γίνεται περισσότερες Ευχές! Μάλιστα, κάθε Αστέρι θα αντιστοιχεί σε μία ευκαιρία να περάσει κάποιος δύο νύχτες στο ξενοδοχείο The Margi.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού, Αναστασία Μανιά, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως χώρα είναι πολύ ενθαρρυντικό -μα πάνω απ’ όλα συγκινητικό- να νιώθουμε πως δεν είμαστε μόνοι μας στο σκοπό του Make-A-Wish, ενός σκοπού ιερού για εμάς, που βάζει στο επίκεντρο την ψυχική υγεία του άρρωστου παιδιού, εφοδιάζοντάς το με δύναμη και κουράγιο προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα του για τη ζωή. Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο The Margi και την οικογένεια για τον τρόπο με τον οποίο αγκάλιασαν το σκοπό μας!".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.