Αρχική Σχολή Γονέων Ελάτε να συζητήσουμε για "το τίμημα της κοινωνίας αφθονίας στα παιδιά" στον Ευριπίδη στη Στοά (22/1)

Ελάτε να συζητήσουμε για "το τίμημα της κοινωνίας αφθονίας στα παιδιά" στον Ευριπίδη στη Στοά (22/1)

Οι έρευνες τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι τα ευφυή και φαινομενικά σίγουρα για τον εαυτό τους παιδιά, που προέρχονται από τη σημερινή κοινωνία της αφθονίας, εκδηλώνουν υψηλά ποσοστά κατάθλιψης, άγχους και χρήσης ουσιών. Ποιες συμπεριφορές και συνήθειες των κατά τα άλλα καλοπροαίρετων γονιών δημιουργούν τελικά δυσκολίες στα παιδιά; Πώς η συνεχής κριτική προκειμένου να «βελτιώνονται» και η πίεση για τις σχολικές επιδόσεις μπορούν να βλάψουν τα παιδιά μας; Τι τελικά έχει σημασία για την επιτυχία ενός παιδιού στη ζωή;

Στη διάλεξη του κύκλου διαλέξεων «Πρόληψη και αποκατάσταση στα προβλήματα της σύγχρονης οικογένειας» που διεξάγονται στο Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Στοά την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 18 το απόγευμα στο cafe του Ευριπίδη στη Στοά θα διερευνήσουμε τα παραπάνω θέματα με άξονα ένα βίντεο-διάλεξη της Δρ. του Πανεπιστημίου Stanford, Madeline Levine, και παράλληλη συζήτηση με τους γονείς.

Θα μιλήσει η Λήδα Βεΐκου, σύμβουλος ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπεύτρια.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο cafe του Ευριπίδη στη Στοά.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 €.

Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το 210 6800644 (εσωτ. 505) ή το pr@evripidis.gr.

Ευριπίδης στη Στοά

Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter