Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Ελάτε να συζητήσουμε για τον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό των παιδιών (24/1)

Ελάτε να συζητήσουμε για τον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό των παιδιών (24/1)

Bullying02Μεγάλη έκταση τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς έχει λάβει το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού.  Όσο για τους πιο σύνηθεις τρόπους εκφοβισμού τα σκήπτρα έχουν, κατά σειρά, τα λεκτικά πειράγματα, τα πειράγματα/χειρονομίες σεξουαλικού περιεχομένου, η διάδοση φημών και συκοφαντιών και τα πειράγματα/ενοχλήσεις μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και κινητού τηλεφώνου.

Στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης των γονιών διοργανώνεται η διάλεξη «Σχολική Βία – Σχολικός & Διαδικτυακός Εκφοβισμός Παιδιών και Εφήβων»  την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου και Λυκείου Νέας Σμύρνης.

Ο Στέφανος Αλεβίζος, ψυχολόγος και μέλος του συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού», θα μιλήσει σχετικά για τη σχολική βία σε συνάρτηση με τον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό παιδιών και εφήβων. Η διάλεξη απευθύνεται σε ενήλικες γονείς και εκπαιδευτικούς.

Μετά τη διάλεξη θα ακουλουθήσει συζήτηση με ερωτήσεις επί των θεμάτων.

3ο Γυμνασίο και Λυκείο Νέας Σμύρνης,

Νικομηδείας 7-9


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.