Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ελάτε να ταξιδέψουμε «ΜΑΖΙ» στο μαγικό κόσμο της σκιάς στο Κοπερτί (1/12)

Ελάτε να ταξιδέψουμε «ΜΑΖΙ» στο μαγικό κόσμο της σκιάς στο Κοπερτί (1/12)

PB110197-LΈνα αξέχαστο ταξίδι στο μαγικό κόσμο του Θεάτρου Σκιών, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αλλά και να συμμετέχουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών μαζί με τους γονείς τους, τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00, στις εγκαταστάσεις του Κοπερτί, μέσω του άκρως ενδιαφέροντος εκπαιδευτικού προγράμματος «ΜΑΖΙ», του σχολείου.

Θα πειραματιστούμε με τους φωτισμούς μέσα από μουσικοκινητικές δραστηριότητες και κινητικούς αυτοσχεδιασμούς, θα δημιουργήσουμε ένα δικό μας Θέατρο Σκιών, θα εμπλακούμε σε ένα μοναδικό παιχνίδι ανάμεσα στο φως και στη σκιά, στο όνειρο, στη φαντασία και στο δημιουργικό χιούμορ. Και φυσικά, τα παιδιά θα δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους πίσω από το λευκό πανί με το σώμα τους, ζωντανεύοντας τους δικούς τους ήρωες!

Σας περιμένουμε όλους για ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο της σκιάς, που συνδυάζει την εκπαίδευση και το χορό με την εικαστική και την θεατρική τέχνη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ: 2310 866 123.

ΚΟΠΕΡΤΙ Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο
Βασ. Όλγας 71 με 28ης Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 866 123
www. koperti.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.