Αρχική Σχολή Γονέων Ελάτε στα καταστήματα Μουστάκας για 20% έκπτωση σε όλα τα καθίσματα αυτοκινήτου Chicco

Ελάτε στα καταστήματα Μουστάκας για 20% έκπτωση σε όλα τα καθίσματα αυτοκινήτου Chicco

Οι ανοιξιάτικες βόλτες και τα ταξίδια ξεκίνησαν και επειδή ένα καλό ταξίδι ξεκινά με ένα καλό κάθισμα, στα καταστήματα Μουστάκας αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε όλη τη συλλογή των καθισμάτων αυτοκινήτου Chicco με έκπτωση 20%!

Ο πιο σημαντικός τρόπος για να δείξετε την αγάπη σας στα παιδιά σας είναι να τα προστατεύετε! Η χρήση του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου είναι μια χειρονομία αγάπης και η ευτυχία να απολαμβάνεις ένα ασφαλές ταξίδι.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα που αφορούν τη μεταφορά των νεογνών με το αυτοκίνητο, εφόσον τηρούνται οι σχετικές νομοθετικές διατάξεις και κανονισμοί του κώδικα οδικής κυκλοφορίας σε συνδυασμό με την κοινή λογική. Χρειάζεται μόνο λίγη οργάνωση και υπομονή για να διασφαλίσετε ότι το μωρό σας είναι άνετο, όταν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητο.

Η Chicco διαθέτει μια μεγάλη και εξειδικευμένη συλλογή από καθίσματα αυτοκινήτου, ανάλογα με την ηλικία και τα κιλά των παιδιών. Συγκεκριμένα διαθέτει παιδικά καθίσματα που καλύπτουν:

Μια συγκεκριμένη μαζική ομάδα: Εξασφαλίζουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, άνεσης και λειτουργικότητας στο παιδί που ανήκει στη συγκεκριμένη ομάδα. Όμως, επειδή καλύπτουν μία μόνο μαζική ομάδα, μπορούν να χρησιμοποιούνται για λιγότερο χρονικό διάστημα.
Δύο ή περισσότερες μαζικές ομάδες: Αυτά τα παιδικά καθίσματα αποτελούν μια συμφέρουσα οικονομικά επιλογή, διότι καλύπτοντας δύο ή περισσότερα φάσματα βάρους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά χρόνια. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας για τα οποία έχουν σχεδιαστεί είναι εγγυημένα, όμως από τη στιγμή που πρέπει να φιλοξενήσουν το παιδί διαφόρων ηλικιών και με διαφορετικές σωματικές διαπλάσεις, είναι λιγότερο διαμορφωμένα και συνεπώς ιδιαίτερα κατάλληλα για μια περιστασιακή χρήση (π.χ. τοποθέτηση στο αυτοκίνητο του παππού και της γιαγιάς ή της baby-sitter).

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Μουστάκας & το www.moustakastoys.gr μέχρι τις 8 Μαΐου, επιλέξτε το κάθισμα αυτοκινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες σας, αποκτήστε το με έκπτωση 20% και ταξιδέψτε με ασφάλεια!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter