Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Ελάτε στη γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Νέο Φάληρο (4/10)

Ελάτε στη γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Νέο Φάληρο (4/10)

Kindergarten-mats-playΠαιδική γιορτή, με αφορμή τη λειτουργία του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού (Σ. Ζερβού 1 και Γιαννοπούλου), στο Νέο Φάληρο, διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 5:00 το απόγευμα.

Τα μικρά παιδιά του Πειραιά, θα έχουν την χαρά να παίξουν με φουσκωτά και να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα, γεμάτο παιχνίδια και εκπλήξεις, στη γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος, για όλα τα παιδιά του Πειραιά.

Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός θα φιλοξενεί 150 παιδιά, δίνοντας βαθιά ανάσα στις εργαζόμενες μητέρες της περιοχής του Νέου Φαλήρου. Το κτίριο παραχωρήθηκε από την ΣΤΑΣΥ Α.Ε. (πρώην ΗΣΑΠ) καθώς και χώρος έκτασης πέντε στρεμμάτων, στον οποίο οι Υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, δημιούργησαν δύο νέες παιδικές χαρές και χώρους πρασίνου, με τη φύτευση εκατοντάδων δέντρων, θάμνων και λουλουδιών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.