Αρχική Περιβάλλον Ελέφαντας απελευθερώνεται έπειτα από 50 χρόνια σκλαβιάς και βάζει τα κλάματα (video)

Ελέφαντας απελευθερώνεται έπειτα από 50 χρόνια σκλαβιάς και βάζει τα κλάματα (video)

1Έχοντας συμπληρώσει 50 χρόνια αλυσοδεμένος και κακοποιημένος, ο Ρατζού, ένας ελέφαντας από την Ινδία είχε χάσει κάθε ελπίδα απελευθέρωσης. Όλα όμως άλλαξαν και η τύχη επιτέλους του χαμογέλασε καθώς την Παρασκευή η φιλανθρωπική οργάνωση Wildlife SOS τον απελευθέρωσε από τα δεσμά του. Οι αντιδράσεις του γιγαντόσωμου θηλαστικού ραγίζουν καρδιές και τα δάκρυα χαράς του κάνουν το γύρο του κόσμου. Ο άτυχος ελέφαντας είχε κακοποιηθεί και ξυλοκοπηθεί πολλές φορές, με τον ιδιοκτήτη του να τον κρατάει επί 50 χρόνια αλυσοδεμένο, με τα πόδια του να αιμορραγούν από τα δεσμά.

2Η φιλανθρωπική ομάδα Wildlife SOS παρενέβη για να σώσει το ζώο και να σπάσει τα δεσμά του, σε συνεργασία με μία ομάδα κτηνιάτρων, υπαλλήλους του δασαρχείου και τις αστυνομικές Αρχές, σε μια μεταμεσονύχτια επιχείρηση.

4Κάθε μέρα, το τεράστιο ζώο που ζύγιζε πάνω από πέντε τόνους, αναγκαζόταν να σηκώνει τον κορμό του και να επαιτεί για λίγα κέρματα από τους περαστικούς. Ο Pooja Binepal, από το Ηνωμένο Βασίλειο, εκπρόσωπος της φιλανθρωπικής οργάνωσης, περιέγραψε τη διάσωση ως «απίστευτα συναισθηματική» για την ομάδα. Η ομάδα έμεινε άφωνη όταν είδε τα δάκρυα να πλημμυρίζουν τα μάτια του άτυχου ζώου.

692511_Img401884914


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.