Αρχική InfoDad Ελέγξτε δωρεάν το διαβήτη σας στο «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center»

Ελέγξτε δωρεάν το διαβήτη σας στο «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center»

Doctor Taking Vital SignsΕιδικό πακέτο δωρεάν ιατρικών και εργαστηριακών εξετάσεων για κάθε ενδιαφερόμενο και την οργάνωση επιστημονικής ημερίδας για την ενημέρωση του κοινού, οργανώνει σήμερα Παρασκευή το «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ημέρας Διαβήτη.

Βασικός στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για μια νόσο που λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις στη χώρα μας υπολογίζεται ότι ο αριθμός των ασθενών με διαβήτη ανέρχεται στις 800.000 με 900.000 και από αυτούς μόνον οι μισοί το γνωρίζουν.

Ειδικότερα, το Ερρίκος Ντυνάν προσφέρει:

Δωρεάν μέτρηση σακχάρου

Μέτρηση της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c) σε προνομιακή τιμή (τιμή ΦΕΚ)
Δωρεάν εξέταση από τους γιατρούς του ΕΝHC σε περιπτώσεις αυξημένων τιμών της HbA1c

Παράλληλα, την ίδια ημέρα οργανώνει ειδική ημερίδα με τίτλο «Διαβήτης και Ποιότητα Ζωής» κατά την οποία διακεκριμένοι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων θα αναφερθούν στις αιτίες και τα συμπτώματα του διαβήτη, θα παρουσιάσουν τις νεώτερες εξελίξεις στη θεραπεία και την αντιμετώπισή του, ενώ θα παράσχουν απαντήσεις σχετικά με τη νόσο και την έγκαιρη διάγνωσή της.

Οι μετρήσεις σακχάρου θα γίνονται στο περιθώριο της ημερίδας, ενώ θα υπάρχει επιπλέον και δυνατότητα λιπομέτρησης όσων το επιθυμούν από τους διαιτολόγους του ΕΝHC.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.