Αρχική InfoMommy Υγεία Ελέγξτε δωρεάν το σάκχαρό σας στο Avenue (21-22/11)

Ελέγξτε δωρεάν το σάκχαρό σας στο Avenue (21-22/11)

proper-testingΤο εμπορικό κέντρο AVENUE αναλαμβάνει ακόμα μία σημαντική πρωτοβουλία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες υγείας και ποιότητας ζωής στο AVENUE». Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, στις 14 Νοεμβρίου, το AVENUE φιλοξενεί μια διήμερη ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού στο μείζον θέμα του σακχαρώδους διαβήτη.

Tην Παρασκευή 21 (17:00-20:00) και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου (11:30-20:00), ο Σύλλογος Νέων Ελλήνων Διαβητικών «Σ.Υ.Ν.Ε.Δ.» θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο για να συνομιλήσει με το κοινό σχετικά με την πρόληψη, αντιμετώπιση και διαχείριση του σακχαρώδους διαβήτη, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου ενώ τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν από τους από εξειδικευμένους επιστήμονες και επιστημονικούς συνεργάτες του Συλλόγου.  

Κατά τη δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, θα υπάρχουν εκπλήξεις και για τους μικρούς επισκέπτες του AVENUE ενώ οι εκδηλώσεις αποτελούν ευγενική χορηγία της εξειδικευμένης εταιρίας στο διαβήτη «PARAPHARM INT. A.E».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.