Αρχική InfoMommy Νέα Ελεγκτής παρέδωσε στην αστυνομία μητέρα με το κοριτσάκι της επειδή δεν είχε εισιτήριο

Ελεγκτής παρέδωσε στην αστυνομία μητέρα με το κοριτσάκι της επειδή δεν είχε εισιτήριο

PAIDI

Βίντεο με ελεγκτή που παρέδωσε στην αστυνομία Ελληνίδα μητέρα μαζί με το ανήλικο παιδί της, επειδή δεν είχε εισιτήριο και αδυνατούσε να πληρώσει το πρόστιμο έχει δει το φως της δημοσιότητας!

Το "Ελληνικό" κράτος φαίνεται πως εξασκεί όλη του την αυστηρότητα στους πολίτες του, αδιαφορώντας εάν έχουν αδυναμία πληρωμής, εάν έχουν να ταϊσουν τα παιδιά τους, ακόμα και εάν θα πρέπει να τους στείλει στο κρατητήριο μαζί με τα παιδιά τους.

Η συγκεκριμένη μητέρα φυσικά εάν είχε να πληρώσει το πρόστιμο, θα είχε να πληρώσει και το εισιτήριο.

Συγκλονιστικές εικόνες με το κοριτσάκι να μπαίνει στο περιπολικό και να...''χαιρετάει'' κουνώντας το χεράκι του, τους παρευρισκόμενους πολίτες που δεν ήξεραν τι να πουν για το απάνθρωπο θέαμα που έβλεπαν μπροστά τους όπως αναφέρει το makeleio.gr.

Για ένα ευρώ και σαράντα λεπτά... το μικρό κοριτσάκι μπαίνει στο περιπολικό και συλλαμβάνεται μαζί με την μαμά του…


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.