Αρχική InfoDad Έλεγχος των ετεροχρονισμένων δηλώσεων γέννησης στον Δήμο Αθηναίων

Έλεγχος των ετεροχρονισμένων δηλώσεων γέννησης στον Δήμο Αθηναίων

liksiarxeio1Το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) μπήκε, χθες στο τμήμα Γεννήσεων της δ/νσης Αστικής Κατάστασης του δήμου Αθηναίων, ύστερα από αίτημα του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γ. Καμίνη, προκειμένου να συνδράμει στον έλεγχο που έχει ξεκινήσει ο δήμος Αθηναίων για τις ετεροχρονισμένες δηλώσεις γέννησης παιδιών.

Από τον πρώτο έλεγχο του δήμου Αθηναίων προέκυψαν 50 ετεροχρονισμένες δηλώσεις γέννησης παιδιών εκτός μαιευτηρίου το 2011 που αυξήθηκαν σε 200 το 2012 και σε 400 το 2013. Κάθε δήλωση αφορούσε περισσότερα από ένα παιδιά.

Η μεγάλη απόκλιση των γεννήσεων τη διετία 2012-2013 δημιούργησε εύλογες υπόνοιες στον κ. Καμίνη για ύπαρξη κυκλώματος με στόχο τα πολυτεκνικά επιδόματα. Γι αυτό κάλεσε το ΣΕΕΔΔ για έρευνα στο Ληξιαρχείο του δήμου, αλλά και απέστειλε αίτημα προς την ΚΕΔΕ ώστε να ελεγχθούν όλα τα Ληξιαρχεία και τα Δημοτολόγια των δήμων της χώρας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.