Αρχική Νέα Έλενα Ακρίτα: "Ο θείος του Βαγγέλη μού απαντά: "Το θέμα δεν σε αφορά!""

Έλενα Ακρίτα: "Ο θείος του Βαγγέλη μού απαντά: "Το θέμα δεν σε αφορά!""

20994718_IMG_1895.limghandler

Ο κύριος Γιάννης Γιακουμάκης, θείος του Βαγγέλη, μου επιτίθεται δηλώνοντας τα εξής στην ιστοσελίδα protothema.gr:

«Η κυρία Ακρίτα, ύστερα από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα τηλεοπτικής ή και συγγραφικής παρουσίας, θεώρησε απαραίτητο και πάντα μέσα στo πλαίσιo της απέλπιδος προσπάθειάς της να επανέλθει με κάποιο τρόπο στα τηλεοπτικά δρώμενα ασχολήθηκε με το τραγικό κατά τα άλλα θέμα του αγνοούμενου Βαγγέλη Γιακουμάκη θεωρώντας ότι κάνοντας αυτήν την παρέμβαση θα ασχοληθούν κάποιοι μαζί της για να επανέλθει έστω με αυτόν τον τρόπο και πάλι στη δημοσιότητα.

Δεν κατανοούμε τον απώτερο σκοπό της συγκεκριμένης κίνησης καθώς και των δηλώσεών της όταν στην πολύ συγκεκριμένη τραγική ιστορία τα ζητούμενα ουσιαστικά είναι και θα έπρεπε να είναι δύο μόνο πράγματα: Να βρεθεί ο συγκεκριμένος 20χρονος σώος αβλαβής και φυσικά ζωντανός και δεύτερον να αφήσουμε την αστυνομία να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο της, η οποία βεβαίως βρίσκεται ακόμη στο στάδιο των ανακρίσεων των ενόρκων εξετάσεων και σε συνδρομή πάντα με το Λιμενικό, την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ και σε απόλυτη και άμεση συνεργασία εξακολουθούν την έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις, για την εύρεση -το συντομότερο δυνατό- του αγνοούμενου Βαγγέλη.

Στο θέμα των υπαινιγμών της περί εμπλοκής βουλευτή στην υπόθεση, χωρίς να κατονομάζει, με αόριστες και γενικόλογες εκφράσεις δεν νομίζω ότι βοηθά κάπου στην εξέλιξη της υπόθεσης και την πορεία των ερευνών».

Κατόπιν αυτού σέβομαι την (ακατανόητη;) επιθυμία της οικογένειας. Για μένα το θέμα κλείνει εδώ. Εύχομαι μόνο, ως μάνα, να βρεθεί το παλικάρι.

Γιατί ο Βαγγέλης είναι το παιδί όλων μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.