Αρχική Famous Parents Έλενα Ασημακοπούλου: Γιατί ήρθε σε δύσκολη θέση στη βάφτιση της κόρης της;

Έλενα Ασημακοπούλου: Γιατί ήρθε σε δύσκολη θέση στη βάφτιση της κόρης της;

d02bce1ad1cb14caebe5ea05b7ae76e4_XLΣυνέντευξη σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Έλενα Ασημακοπούλου που έχει επιλέξει να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με θέματα που αφορούν την οικογένειά της.

Η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε ποιο ήταν το γεγονός που την έφερε σε δύσκολη θέση στη βάφτιση της κορούλας της Μαρία-Ροζάρια:

"Στη βάφτιση της μικρής που είχαν έρθει φωτογράφοι, ενώ ήταν ιδιωτικός ο χώρος, κι επειδή τότε είχαμε πένθος, δυσκολεύτηκα. Βγήκαμε να φωτογραφηθούμε και μας είπαν να βγάλουμε μια φωτογραφία με το παιδί κι ας μην φαίνεται. Τους κάναμε το χατίρι και επέμειναν να βγάλουν κι άλλες φωτογραφίες. Ήμασταν 50 άτομα στη βάφτιση. Είχε «φύγει» από τη ζωή ο μπαμπάς του άντρα μου δύο μήνες πριν. Είχαμε πει να κάνουμε το γάμο και τη βάφτιση μαζί, αλλά δεν έγινε ο γάμος, μόνο η βάφτιση, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Δεν κατηγορώ κανέναν, ο καθένας κάνει τη δουλειά του".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.