Ελένη Καστάνη: Μιλά για την αυτοκτονία του πατέρα της, το θάνατο της αδερφής της και την απώλεια

icemax_620_1c74ee6dc664bb96dd2177539fd7c8d4

Η Ελένη Καστάνη, που έζησε πρόσφατα την απώλεια της αδελφής της, με την οποία ήταν πολύ δεμένες, μίλησε στο you για τον θάνατο, την αυτοκτονία του πατέρα της στα σχολικά της χρόνια και συγκινεί με όσα λέει για το αν φοβάται να «φύγει» και τι ζητάει για το παιδί της.
Η αυτοκτονία του πατέρα της

«Όταν εκείνο το μεσημέρι γύρισα από το σχολείο και μου είπαν πως ο πατέρας μου αυτοκτόνησε, δεν ήξερα πως να διαχειριστώ τα δάκρυα, το θυμό τον πόνο, την απώλεια…
Σιγά-σιγά βρήκα τα κουτάκια και τα τοποθέτησα, έπεφτα και ξανασηκωνόμουν…».

-Σου λείπει;
Πολύ. Κοίταξε, τώρα πια που σχεδόν γέρασα δεν μου λείπει το ίδιο όσο όταν ήμουν νεότερη. Αλλά αυτή η απώλεια σίγουρα έχει καθορίσει τη ζωή μου.

-Σε τρομάζει ο θάνατος;
«Όχι δεν με τρομάζει. Είχα εξοικειωθεί μαζί του πριν χάσω την αδερφή μου πριν από λίγες εβδομάδες…Η Γιάννα ήταν 58 ετών, λίγο μεγαλύτερη από μένα, και ήταν το στήριγμα μου, η κολλητή μου, ήμασταν πολύ δεμένες… Από τότε που ήμουν μικρή, με φρόντιζε, με πρόσεχε, καμάρωνε για μένα κι εγώ για εκείνη.
Μου λείπει ήδη πολύ, προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου, για τη μάνα μου που με έχει ανάγκη. Έχω ζήσει την απώλεια με το θάνατο του πατέρα μου, από 12 χρονών. Βέβαια, λένε ότι αν χάνεις τη μάνα σου, είναι ακόμα πιο επώδυνο, είναι σαν να ενηλικιώνεσαι ξαφνικά.
Αλλά με το δικό μου θάνατο είμαι εξοικειωμένη. Απλώς το μόνο που θέλω είναι να προλάβω, να μεγαλώσω το παιδί μου καλά».

Πηγή: http://www.thetoc.gr/