Αρχική Famous Parents Ελένη Πετρουλάκη - Ίλια Ίβιτς: Καμάρωσαν την κόρη τους νικήτρια στους αγώνες δρόμου του σχολείου της

Ελένη Πετρουλάκη - Ίλια Ίβιτς: Καμάρωσαν την κόρη τους νικήτρια στους αγώνες δρόμου του σχολείου της

petroulakiH Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχoυν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την υπερέκθεση στις κάμερες. Την προηγούμενη εβδομάδα το διάσημο ζευγάρι καμάρωσε την πρωτότοκη κόρη τους Άννα Μαρία Ίβιτς, να τερματίζει πρώτη στους ετήσιους σχολικούς αγώνες ταχύτητας ανώμαλου δρόμου 600 μέτρων, που διοργανώθηκαν στις φετινές Αθλητικές Συναντήσεις Ιδιωτικών Σχολείων.

petroulaki2

Τόσο η Ελένη όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους για τη διάκριση της μικρής Άννας, μαθήτριας της Δ΄ Δημοτικού στο Κολέγιο Αθηνών Ψυχικού. «Πέρσι η Άννα Μαρία είχε τερματίσει στην τρίτη θέση, οπότε φέτος ήταν πραγματικά χαρούμενη που πέτυχε τον στόχο της», δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ φίλη της οικογένειας Ίβιτς.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.