Αρχική InfoMommy Νέα Ελευθεροι οι Ρομά που κατηγορούνταν πως είχαν αρπάξει το παιδί τους

Ελευθεροι οι Ρομά που κατηγορούνταν πως είχαν αρπάξει το παιδί τους

newego_LARGE_t_1101_54510257_type13031Ελεύθερο αφέθηκε το ένα ζευγάρι των Ρομά που είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή στον καταυλισμό της Τραπεζοντής, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφού με την ταυτοποίηση του DNA του μικρού αγοριού με τη νεαρή Ρομά που εμφανίστηκε από τη Θήβα, κατέπεσε συνολικά το κατηγορητήριο της αρπαγής ανηλίκου για το οποίο κατηγορούντο.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας δέχτηκαν τους ισχυρισμούς της νεαρής Ρομά, ότι με την συναίνεσή της είχε δώσει στην εξαδέλφη της να μεγαλώσει το 4χρονο αγοράκι της, αφού κυρίως οικονομικοί λόγοι την εμπόδιζαν να του προσφέρει τα προς το ζην η ίδια.

Εξάλλου, για τη δεύτερη υπόθεση με το άλλο ζευγάρι Ρομά, που συνελήφθησαν στον καταυλισμό των Καλυβίων Σοχά, εμφανίστηκε σήμερα μια Αλβανίδα Ρομά, που δηλώνει στην ανακριτική αρχή πως είναι η βιολογική μητέρα του 4χρονου κοριτσιού.

Έτσι όλα δείχνουν ότι επαναλαμβάνεται η διαδικασία και αναμένεται να διαταχθεί η λήψη βιολογικού υλικού, για να εξεταστεί εργαστηριακά αν ταυτίζεται το DNA της γυναίκας που εμφανίστηκε ως βιολογική μητέρα με το DNA του μικρού κοριτσιού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.