Αρχική Famous Parents Ελίνα Ακριτίδου: "Ακόμη και σήμερα πολλοί πιστεύουν ότι ο Γκάλης είναι πατέρας των παιδιών μου"

Ελίνα Ακριτίδου: "Ακόμη και σήμερα πολλοί πιστεύουν ότι ο Γκάλης είναι πατέρας των παιδιών μου"

akritidou

Η Ελίνα Ακριτίδου, εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς «Μάνα Χ ουρανού» ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μία» το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η ίδια μίλησε για την προσωπική της ζωή, το γάμο της και τα τρία της παιδιά, ενώ μάλιστα αποκάλυψε ότι πολλοί είναι εκείνοι που τόσα χρόνια μετά δεν ξεχνούν τη σχέση της με τον Νίκο Γκάλη και ακόμη περισσότερο, πιστεύουν ότι τα παιδιά της έχουν πατέρα τον μεγάλο μπασκετμπολίστα. “Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ καλύτερη μητέρα και σύζυγος όταν δουλεύω”, υποστήριξε η Ελίνα στην εκπομπή και περιέγραψε την καθημερινότητά της με τα τρία της παιδιά για να συνεχίσει «Με σταματάνε σχεδόν πάντα στο δρόμο και με ρωτάνε τι κάνει το κοριτσάκι μου και μάλιστα με ρωτάνε και πώς είναι με τα άλλα αδέρφια της με νόημα και εγώ λέω καλά γιατί να μην είναι δηλαδή καλά. Εκείνοι τότε μου λένε επειδή είναι από άλλο γάμο. Όχι δεν είναι από άλλο γάμο τους λέω αλλά από τον ίδιο "μα δεν είναι του Γκάλη" μου λένε και τους λέω όχι και τα τρία μου παιδιά είναι από τον ίδιο γάμο», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.