Αρχική Infokids Υγεία «Ελλείψεις παιδικών εμβολίων» κατήγγειλε ο πρόεδρος πανελληνίου φαρμακευτικού συλλόγου

«Ελλείψεις παιδικών εμβολίων» κατήγγειλε ο πρόεδρος πανελληνίου φαρμακευτικού συλλόγου

injection«Ελλείψεις παιδικών εμβολίων» κατήγγειλε μέσα από τον Αlpha 989 ο Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος πανελληνίου φαρμακευτικού συλλόγου. Εξήγησε ότι «εδώ και δύο χρόνια οι εταιρείες δεν θέλουν να εκτεθούν σε κίνδυνο λόγω της χαμηλής τιμής των φαρμάκων, λένε ότι υπάρχουν δυσκολίες στην παραγωγή». «Έρχονται μικρές ποσότητες και αρκετές από αυτές εξάγονται και κερδίζουν οι επιτήδειοι», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ο κ. Λουράντος δεν με έχει ενημερώσει (για έλλειψη παιδικών εμβολίων). Σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες του Δημοσίου οι εμβολιασμοί γίνονται κανονικά. Αν λείπουν εμβόλια από την αγορά αυτό δεν τον ξέρω. Αλλά δεν με πήρε τηλέφωνο ο κ. Λουράντος», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.

«Ενημερώσου…είναι μεταδοτικό!» Καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τους εμβολιασμούς από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.