Αρχική InfoTeens Sports Ελληνικές επιτυχίες στο “Athina Horse Show 2015” - Χάλκινο μετάλλιο για την Μιλένα Παππά

Ελληνικές επιτυχίες στο “Athina Horse Show 2015” - Χάλκινο μετάλλιο για την Μιλένα Παππά

milena pappaΜε Ελληνικές επιτυχίες ολοκληρώθηκε το Σάββατο 6 Ιουνίου ο κορυφαίος ιππικός διεθνής αγώνας υπερπήδησης εμποδίων «Athina Onassis Horse Show» που έλαβε χώρα στο πανέμορφο St Tropez. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα επί Γαλλικού εδάφους που διοργανώνει η Αθηνά Ωνάση μαζί με τον σύζυγο της Alvaro De Miranda και ο οποίος έγινε στην φημισμένη παραλία Pampelonne στην περιοχή Ramatuelle του Saint-Tropez.

Ο αγώνας περιλάμβανε αγωνίσματα CSI5*, όπου πήραν μέρος τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ιππασίας με νικητή του Grand Prix το Γερμανό Marco Kutscher και τον Corne’t Cristallo, αλλά και μικρότερα αγωνίσματα CSI2*, στα οποία πήραν μέρος και Έλληνες αθλητές.

Η Μιλένα Παππά διακρίθηκε ιδιαίτερα το τριήμερο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο σε αγώνισμα ύψους 1.25μ. ιππεύοντας την Cathleen και κάνοντας διπλή άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 32,14 σε σύνολο 46 ιππέων και αμαζόνων από όλο τον κόσμο. Επίσης η ίδια αμαζόνα με το ίδιο άλογο σε αγώνισμα ύψους 1.15μ. κατέλαβε την 4η θέση με άπταιστη διαδρομή σε σύνολο 36 ιππέων.

Στον αγώνα πήραν μέρος ακόμη από Ελληνικής πλευράς η Δανάη Τσάτσου και η Ηλέκτρα Νιάρχου στα αγωνίσματα CSI2* και η Αθηνά Ωνάση στα αγωνίσματα CSI5*.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.