Ελληνικές επιτυχίες στο “Athina Horse Show 2015” – Χάλκινο μετάλλιο για την Μιλένα Παππά

milena pappaΜε Ελληνικές επιτυχίες ολοκληρώθηκε το Σάββατο 6 Ιουνίου ο κορυφαίος ιππικός διεθνής αγώνας υπερπήδησης εμποδίων «Athina Onassis Horse Show» που έλαβε χώρα στο πανέμορφο St Tropez. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα επί Γαλλικού εδάφους που διοργανώνει η Αθηνά Ωνάση μαζί με τον σύζυγο της Alvaro De Miranda και ο οποίος έγινε στην φημισμένη παραλία Pampelonne στην περιοχή Ramatuelle του Saint-Tropez.

Ο αγώνας περιλάμβανε αγωνίσματα CSI5*, όπου πήραν μέρος τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ιππασίας με νικητή του Grand Prix το Γερμανό Marco Kutscher και τον Corne’t Cristallo, αλλά και μικρότερα αγωνίσματα CSI2*, στα οποία πήραν μέρος και Έλληνες αθλητές.

Η Μιλένα Παππά διακρίθηκε ιδιαίτερα το τριήμερο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο σε αγώνισμα ύψους 1.25μ. ιππεύοντας την Cathleen και κάνοντας διπλή άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 32,14 σε σύνολο 46 ιππέων και αμαζόνων από όλο τον κόσμο. Επίσης η ίδια αμαζόνα με το ίδιο άλογο σε αγώνισμα ύψους 1.15μ. κατέλαβε την 4η θέση με άπταιστη διαδρομή σε σύνολο 36 ιππέων.

Στον αγώνα πήραν μέρος ακόμη από Ελληνικής πλευράς η Δανάη Τσάτσου και η Ηλέκτρα Νιάρχου στα αγωνίσματα CSI2* και η Αθηνά Ωνάση στα αγωνίσματα CSI5*.