Αρχική InfoMommy Υγεία Ελληνικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο απέσπασε το πρώτο βραβείο στις ΗΠΑ

Ελληνικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο απέσπασε το πρώτο βραβείο στις ΗΠΑ

Η Θωρακοχειρουργική Κλινική του Θεαγενείου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη έκλεισε 40 έτη (1976-2016) αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς και συνεχίζει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους ογκολογικούς ασθενείς.

Σε διεθνή διαγωνισμό που διενεργήθηκε στο Σινσινάτι του Οχάιο των ΗΠΑ, η Θωρακοχειρουργική – Ογκολογική Κλινική του Θεαγενείου απέσπασε το πρώτο βραβείο καλύτερης παρουσίασης θωρακοσκοπικής επέμβασης από τον Χειρουργό θώρακος και επιστημονικό υπεύθυνο της Θωρακοχειρουργικής Ογκολογικής Κλινικής του Θεαγενείου, Νικόλαο Γ. Μπαρμπετάκη και την ομάδα της Κλινικής (Δ. Παλιούρας, Θ. Ράλλης, Α. Γωγάκος, Ν. Σχίζας).

«Η εφαρμογή της προηγμένης θωρακοσκοπικής χειρουργικής αποτελεί το παρόν και το μέλλον της ελάχιστα επεμβατικής θωρακοχειρουργικής. Η Κλινική μας συνεχίζει την παράδοση που έχει δημιουργήσει από το 2006 και προσφέρει σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους με τεχνολογίες αιχμής παρά την οικονομική κρίση, με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα για τους ογκολογικούς ασθενείς», δήλωσε με αφορμή τη βράβευση ο κ. Μπαρμπετάκης

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.