Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα ΕΛΠΕ: Δωρεάν σεμινάρια για φοιτητές και απόφοιτους ΑΕΙ

ΕΛΠΕ: Δωρεάν σεμινάρια για φοιτητές και απόφοιτους ΑΕΙ

elpe-ellinika-petrelaia-egkatastaseis-fotografia-arxeiouΤα ΕΛΠΕ σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, υλοποιούν ένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων, για φοιτητές και απόφοιτους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που κατοικούν στις περιοχές Koρδελιού, Ευόσμου, Διαβατών, Μαγνησίας και Καλοχωρίου.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, προσφέροντάς τους πολύτιμη γνώση σε τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, η στρατηγική, η τεχνική της διαπραγμάτευσης και η συναισθηματική νοημοσύνη. Το πρόγραμμα παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και περιλαμβάνει τέσσερις διαλέξεις 4ωρης διάρκειας, που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 25 Ιανουαρίου – 5 Απριλίου 2014, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετέχοντες, που θα παρακολουθήσουν το σύνολο των διαλέξεων, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το ALBA Graduate Business School, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους.

Α) Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικά σε κλειστό φάκελο και να φέρουν ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. Τ.Θ. 10044 541 10 Θεσσαλονίκη Υπόψη Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Εταιρικών Σχέσεων Βορείου Ελλάδος Για το «Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για νέους»

Ή ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης 7ο χιλιόμετρο παλιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας, Τηλεφωνικό Κέντρο (2310) 750 000 Δευτέρα έως Παρασκευή: ώρες 09:00-13:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.