Αρχική Νέα ΕΛΤΑ: Ειδική σειρά γραμματοσήμων EUROPA 2015 με θέμα τα Παιδικά Παιχνίδια

ΕΛΤΑ: Ειδική σειρά γραμματοσήμων EUROPA 2015 με θέμα τα Παιδικά Παιχνίδια

3EADF1A0E319ACACF4E4F5E50ED55267

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν την κυκλοφορία στις 11 Μαΐου 2015 της Ειδικής Σειράς γραμματοσήμων EUROPA 2015 με θέμα «Παιχνίδια», που περιλαμβάνει δύο γραμματόσημα.
Η Ειδική Σειρά Γραμματοσήμων EUROPA εκδίδεται από το 1956 κάθε χρόνο ταυτόχρονα από 49 ευρωπαϊκές χώρες, με κοινή θεματολογία, δείγμα μιας Ευρώπης που διέπεται από ομόνοια, σύμπνοια και ομαδικότητα, στο πλαίσιο της ταχυδρομικής συνεργασίας των χωρών και της ενίσχυσης των ιστορικών και πολιτιστικών δεσμών τους μέσω της προώθησης του φιλοτελισμού.
Η φετινή έκδοση EUROPA έχει θέμα τα «Παιχνίδια» και μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο των παιδιών με κούκλες, αυτοκινητάκια, σβούρες, σφεντόνες, λούτρινα και φαντασία χωρίς όρια. Ένας κόσμος διαφορετικός από αυτόν που αποτελεί το σημαρινό σύμπαν διασκέδασης και ψυχαγωγίας των παιδιών, οποίος περιορίζεται στην οθόνη του υπολογιστή ή της τηλεόρασης, και σίγουρα πιο δημιουργικός και επικοινωνιακός. Αυτόν ακριβώς καλείται ο φετινός διαγωνισμός να ανασύρει.
Με αυτό το γραμματόσημο τα ΕΛΤΑ συμμετέχουν και φέτος στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό γραμματοσήμου της PostEurop. Στον αντίστοιχο περσινό διαγωνισμό η ελληνική συμμετοχή είχε κερδίσει την 3η θέση ανάμεσα σε 53 χώρες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter