Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Έμεινε έγκυος μετά από επτά αποτυχημένες εξωσωματικές χάρη σε μια ασπιρίνη!

Έμεινε έγκυος μετά από επτά αποτυχημένες εξωσωματικές χάρη σε μια ασπιρίνη!

PAY-Sarah-Broadfield-from-Warrington (3)Μια γυναίκα που υπέμεινε μια δεκαετία αποτυχημένων προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποίησης και δύο αποβολές, κατάφερε τελικά να γίνει μητέρα χάρη στην ημερήσια πρόσληψη μιας ασπιρίνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Η 34χρονη Sarah Broadfield ήταν πεπεισμένη ότι δεν θα καταφέρει ποτέ να αποκτήσει παιδιά, όταν τελικά έμεινε έγκυος το Νοέμβριο του περασμένου έτους. Οι γιατροί της συνέστησαν να λαμβάνει ένα δισκίο ασπιρίνης καθημερινά, αφού πρώτα διέγνωσαν ότι οι αποβολές είχαν προκληθεί επειδή το αίμα της ήταν πολύ κολλώδες.

PAY-Sarah-Broadfield-from-Warrington (1)Η Sarah είχε διαγνωσθεί με αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο που προκαλεί αυξημένο κίνδυνο θρόμβωσης του αίματος και αποβολή. Χάρη στην ευεργετική δράση της ασπιρίνης που συνέβαλε στην αραίωση του αίματος, εννέα μήνες αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι!

Υπολογίζεται ότι το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο ευθύνεται για μία στις έξι περιπτώσεις πολλαπλών αποβολών, καθώς επίσης και μία στις έξι περιπτώσεις εν τω βάθει φλεβικής θρόμβωσης.

Λόγω των ευεργετικών ιδιοτήτων της όσον αφορά την αραίωση του αίματος, η καθημερινή πρόσληψη ασπιρίνης έχει αναγνωριστεί από καιρό ως ένα μέσο για την πρόληψη των εγκεφαλικών επεισοδίων, ενώ κάποιοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε επίσης να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.