Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Εμείς θα κάνουμε τον γύρο του κόσμου»: παράσταση μαριονέτας στο Playcorner(7/5)

«Εμείς θα κάνουμε τον γύρο του κόσμου»: παράσταση μαριονέτας στο Playcorner(7/5)

mamakouka4Παράσταση μαριονέτας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί φίλοι του Playcorner την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 και ώρα 18:30, καθώς στο χώρο του παιδότοπου, θα φιλοξενηθεί η κ. Ιωάννα Μαμακούκα, η οποία θα δώσει «σάρκα και οστά» στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Πρόκειται για μια παράσταση μαριονέτας, όπου ντεκόρ είναι το σώμα της κουκλοπαίκτριας και πρόσωπα τα ίδια της τα χέρια.

«Φτάνει μια πολυταξιδεμένη παραμυθού κουβαλώντας τη βαλίτσα της, η οποία στη διάρκεια της παράστασης γίνεται σπίτι, γίνεται ντουλάπα, ενώ η κάπα της μεταμορφώνεται σε δάσος νυχτερινό, τα μπράτσα, τα χέρια και τα δάχτυλά της μεταλλάσσονται σε ήρωες παραμυθιού..

Η αποστολή της: να διηγηθεί στον Κοντορεβυθούλη την ιστορία του, που μπορεί να μη μοιάζει με εκείνη που ξέρουμε. Η παραμυθού -με τη βοήθεια των παιδιών, στα οποία μοιράζονται μουσικά όργανα- παρουσιάζει το νυχτωμένο δάσος, όπου χάνεται ο Κοντορεβυθούλης. Κι εκείνος με τη σειρά του γίνεται πρωταγωνιστής αυτής της παράστασης βγαίνοντας μέσα από το μανίκι της κάπας της. Όμως τα χαλίκια τα έχει καταπιεί ένα περίεργο πουλί- η Ναντού, πουλί φτιαγμένο μέσα από μια σειρά μαγικών μεταμορφώσεων των ρούχων, που κρέμονται μέσα σε μια ντουλάπα, που προηγουμένως ήταν σπίτι και πριν από αυτό ήταν βαλίτσα...»

Η είσοδος στην συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ελεύθερη, καθώς αυτή θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της επισκέψεως γονέα και παιδιού στον παιδότοπο.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ.2310.852.212

Playcorner
Δημιουργικός Παιδότοπος & Κατάστημα Παιχνιδιών
Ν. Ζέρβα & Σπάρτης 2 , 54640, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310. 852.212
Email: info@playcornershop.gr
http://www.playcorner.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.