Αρχική InfoMommy Νέα Εμείς «χαρίζουμε ένα Βιβλίο» στη Σχολή Χατζήβεη. Εσείς;

Εμείς «χαρίζουμε ένα Βιβλίο» στη Σχολή Χατζήβεη. Εσείς;

book-giftsΣτο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Σχολής Χατζήβεη και της συμμετοχής του σχολείου στην εκστρατεία LitterLess υλοποιείται η δράση «Χαρίζω ένα Βιβλίο».

Όποιος το επιθυμεί μπορεί να προσφέρει, κατά τη διάρκεια του Νοέμβρη, στο σχολείο ένα βιβλίο που δεν χρειάζεται πλέον από τη βιβλιοθήκη του, προκειμένου αυτό να αποκτήσει νέα ζωή στη βιβλιοθήκη κάποιου δημόσιου σχολείου ή οργανισμού.

Τα βιβλία που θα προσφερθούν μπορούν να είναι, παιδική & εφηβική λογοτεχνία, λογοτεχνία για ενήλικες, βιβλία ιστορικών γεγονότων, βιβλία ιστορικών προσωπικοτήτων, ποίηση, εκπαιδευτικά , παραμύθια κ.λ.π. Με τη δράση αυτή η Σχολή Χατζήβεη σκοπεύει να κινητοποιήσει ενήλικες και παιδιά στην καλή πρακτική της επαναχρησιμοποίησης αλλά και της προσφοράς.

Μέρος των βιβλίων που θα συλλεχθούν θα προσφερθούν στους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να ενισχύσουμε τη δράση τους για δωρεά στις ενοριακές βιβλιοθηήκες των χωριών Καλόβατος και Γραμμενίτσα Άρτας. Επιπλέον κάποια βιβλία θα προσφερθούν σε βιβλιοθήκες άλλων δημοτικών σχολείων της περιοχής ή όμορων δήμων.Τα βιβλία ενηλίκων που θα συλλεχθούν θα διατεθούν στο παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων που διοργανώνουν στα πλαίσια του φιλανθρωπικού Bazaar στις 22 Δεκεμβρίου 2014.

Περισσότερες Πληροφορίες: 210 2511371


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.